Duropacku odobreno objavljivanje ponude za preuzimanje Belišća, TDR-u za Hrvatske duhane

33

hrvatski-duhani-midi1Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) odobrila je austrijskom Duropacku objavljivanje ponude za preuzimanje tvrtke Belišće, a rovinjskom TDR-u objavljivanje ponude za preuzimanje Hrvatskih duhana.

Uprava Hanfe na današnjoj je sjednici rješenjem odobrila tvrtki Duropack GmbH, sa sjedištem u Beču, objavljivanje ponude za preuzimanje tvrtke Belišće, po cijeni od 700 kuna po dionici.

Duropack je imatelj 896.456 dionica Belišća ili 76,99 posto dionica tog proizvođača ambalaže iz Belišća.

Rovinski TDR, koji ima 86,01 posto dionica tvrtke Hrvatski duhani iz Virovitice, za preostale se dionice obvezao platiti 75 kune po dionici. (H)

1 COMMENT

  1. samo pijre godinu dana morali su mali dioničari prodati svoje dionice po 500 kuna .Nakon ovoga zvršava priča o blišću d.d.no valjalo bi podsijetiti da je prije dogovora o preuzimanju trebalo poslati džavi na teret pirbližno oko
    300 radnika .Kolokvajilno završava era poniženja dostojanstva darnika ,završava era korumpiarnih sindiata na koncu može se reč izavršava era bahatog i smišejlnog plačkanja belišća d.d.Žalosno je što nikada i nitko neče odgovarati za ovu smišljenu pljačku radnika .Ipak najtrgaičnije je to što su sve to promatrail nezainteresirani mediji.kladim se da niti bivši premijer Sanader
    nije lagelno stekao viši imovine ne od predsejidnika urpave belišća več od dvojice sindikalista u belišću d.d.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here