Ekipa “Konoba Portić” osvojila Ožujsko kup i 100.000 kuna

74

ozujsko-kup-mario-petrekovic-i-davor-dretar-drele-sa-pobjednickom-momcadi-konoba-portic“Ožujsko kup” najveći je malonogometni turnir u Hrvatskoj

Malonogometna ekipa “Konoba Portić” iz Bakarca osvojila je vrijednih 100.000 kuna na nacionalnom malonogometnom turniru Ožujsko kup. Na riječkoj se Kantridi vodila napeta nogometna bitka između 32 najbolje ekipe najvećeg domaćeg malonogometnog turnira koje je Ožujsko pivo organiziralo u partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom, Sportskim novostima i Nikeom.

Drugo mjesto i 20 tisuća kuna osvojila je dubrovačka ekipa “Cafe Zodiak” dok je treće mjesto i 10 tisuća kuna pripalo ekipi “Fresti” iz Zadra.

Navijačku atmosferu dodatno su zagrijale atraktivne Ožujsko navijačice s dvije plesne točke. Devet Ožujsko navijačica okupljeno je u povodu lansiranja ovogodišnjeg Ožujsko Kupa, a koreografiju i kreativno vodstvo Žujinih navijačica potpisuje Riječanka sa zavidnom međunarodnom plesnom karijerom, Ivona Brnelić.

Ovogodišnje izdanje Ožujskog kupa, koji je proširen na cijelu Hrvatsku, okupilo je 6640 vrsnih malonogometaša koji su svojom brojnošću pokazali masovnost i veliku popularnost malog nogometa u cijeloj Hrvatskoj, kao i veliki interes za zabavom uz sport garantirajući dugovječnost ovog projekta.

ozujsko-kup-mario-petrekovic-davor-dretar-drele-i-darko-janesDa je ovogodišnji malonogometni turnir iz prošlogodišnjeg regionalnog okvira prerastao u izuzetno uspješan nacionalni sportski događaj potvrđuje 714 ekipa i 754 odigranih utakmica u kojima je postignuto 3303 gola uz prosjek od postignutih čak četiri gola po jednoj utakmici.

Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na www.ozujsko.com.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here