Henkel: Kathrin Menges imenovana Izvršnom potpredsjednicom za ljudske resurse

76

kathrin-menges-midiHenkel je imenovao Kathrin Menges na poziciju Članice uprave i Izvršne potpredsjednice za ljudske resurse.

“Dugogodišnje profesionalno iskustvo Kathrin Menges unutar ljudskih resursa, njezine vještine i upravljačke kvalitete predstavljaju savršene predispozicije za ovu izazovnu ulogu”, izjavio je Kasper Rorsted, glavni izvršni direktor Henkela, koji je do sada bio odgovoran za ljudske resurse unutar Upravnog odbora.

Kathrin Menges je profesionalnu karijeru započela u ljudskim resursima 1990. godine u tvrtki Bankgesellschaft Berlin AG.

Henkelu se pridružila 1999. godine, u početku u Schwarzkopfu u Hamburgu, a od 2005. godine u sjedištu organizacije u Düsseldorfu. Imenovana je višom potpredsjednicom kompanije 2009. godine i voditeljicom ljudskih resursa na globalnoj razini.

“Henkel kao globalna kompanija u stalnoj je potrazi za najboljim ljudima diljem svijeta. Imamo odličnu reputaciju kao poslodavac koji razvija talente unutar tvrtke. Veselim se što ću moći dodatno doprinijeti strateškom upravljanju ljudskim resursima s ciljem daljnjeg uspjeha tvrtke Henkel”, izjavila je Kathrin Menges. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here