Jacobs Monarch – Aromagija koja zbližava

90

jacobs-monarch-90g-pouchNovo pakiranje Jacobs Monarch instant kave – vrećica od 90 g

Ništa nije radosnije od trenutaka provedenih s obitelji i prijateljima. Bilo da se s osmjehom prisjećate na stara vremena i zajedničke uspomene, pričate do kasno u noć, uživate u nedjeljnom jutru ili dijelite doručak s najmilijima… Jacobs Monarch zbližava vas s ljudima koji su vam najdraži.

Uživanje u Jacobs Monarch instant kavi sada je još lakše jer je odnedavno dostupna u najnovijem pakiranju – vrećici od 90 grama.

Novo pakiranje pogodnije je za nošenje, ima pristupačniju cijenu i veoma je zgodno kao dopunsko pakiranje za kućnu upotrebu.

Osim u novom pakiranju, Jacobs Monarch kava prodaje se i u staklenkama od 100 i 200 grama. Potražite Jacobs Monarch kavu u najbližoj trgovini.

2 COMMENTS

 1. Poštovani,dugogodišnji sam uživatelj Vaše Jacobs Monarch kave od 200 g,koja je sigurno najbolja kava koja se može kupiti u RH.
  Molio bih Vas da mi napišete gdje mogu kupiti šalice kave na kojoj je Vaš logo, na reklami koja se daje na Hrvatskoj televiziji.
  U nadi da će te mi dati pozitivan odgovor,srdačno Vas pozdravljam,
  uz uzrečici,Aromagija koja zbližava!
  Ivica Kristić
  Opatijska 60
  31000 Osijek

 2. Poštovani,

  molim Vas pošto sam veliki ljubitelj Jacobs kave tako sam naročito zavolila i crvene šalice Jacobs koje su se mogle kupiti uz pakiranje kave, i tako sam ja kupila i složila set od 6 šalica. Nažalost tri su mi se razbile i sad Vas molim informaciju pošto sam obožavatelj kave gdje mogu nabaviti te šalice ili neke slične njima sa logom Jacobs. 27.06. će mi rođendan pa možda ih mogu dobiti kao vjerni obožavatelj?? Ili ako ne molim informaciju kako da ih nabavim.

  U svakom slučaju u nadi odgovora na mail srdačno Vas pozdravljam

  Suzana Dumbović
  ul. Vladimira Nazora 4
  10452 Zdenčina

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here