Philips Avance: Maksimalna količina soka uz minimalnu gnjavažu

36

philips-avance-hr1871-001Uz lako održavanje jedinstvenog mikro-mrežastog filtera i odvojive posude za krute komadiće voća i povrća, Philipsov Avance sokovnik postiže odlične rezultate u pripremanju svakodnevnih zdravih napitaka

Snažan imunitet u jesenskim mjesecima osigurat će svakodnevna prehrana bogata svježim voćem i povrćem.

Maštovito pripremljen napitak od voća i povrća podiže energiju i poboljšava raspoloženje, a kako bi mnogi ljubitelji zdrave prehrane što više uživali u pripremi, Philips je predstavio nepogrješivi Avance sokovnik HR1871.

Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu i jedinstvenom mikro-mrežastom filteru, Avance sokovnik unaprjeđuje iskustvo izrade sokova od početka do kraja eliminirajući nered i mrlje u kuhinji koje su uobičajena pojava nakon pripremanja zdravih napitaka.

Upravo posebno polirani mikro-mrežasti filter sprječava otežano uklanjanje vlakana, koja često znaju zapeti u mrežnom filteru, olakšavajući čišćenje samog aparata.

Jednostavno i brzo čišćenje dodatno omogućava precizni smještaj odvojive posude za krute komadiće voća i povrća koja se nalazi direktno ispod samog filtera.

Dodatna prednost je i lako održavanje uz sposobnost odvajanja svih dodataka za bezbrižno pranje u stroju za posuđe čime je Avance sokovnik brzo spreman za drugu rundu jednostavne pripreme omiljenih i zdravih sokova.

Da Avance sokovnik pruža obitelji nov način uživanja u ukusnim i zdravim pripravcima dokazuje i obrnuto postavljen mikro-mrežasti filter koji cijedi 10 posto više soka* dajući tako do 2,5 litara napitka u jednoj rundi.

Dvije brzine za meko i tvrdo voće i povrće te iznimna snaga od 800W dodatna je garancija za vrhunsku kvalitetu Avance sokovnika.
Vrijeme pripreme je također minimalno jer posebno velika cijev za punjenje odgovara veličini cijele jabuke, te omogućava jednostavnu i brzu uporabu eliminirajući nepotrebno rezanje, guljenje i vađenje koštica iz voća i povrća.

Philipsov Avance sokovnik također ima u ponudi poseban žlijeb za točenje soka u čašu koji dodatno sprječava prolijevanje i prskanje pri serviranju, a praktična funkcija koja regulira točenje još više omogućava besprijekorno čistu kuhinju.

Pametnog i inovativnog dizajna, Philipsov Avance sokovnik uklapa se u svaki dom te uz knjižicu s maštovitim receptima za domaće pripravke od voća i povrća nesumnjivo će oduševiti sve ljubitelje inovativnih i energetskih obroka.

Tako se Philips u izradi ovog sokovnika još jednom dokazao kao lider u inovacijama te je predstavio atraktivan i učinkovit aparat za spravljanje zdravih i ukusnih sokova za svaku obitelj.

Novi model Philipsovog sokovnika može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je 1400 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here