PIKO sendviči u humanitarnoj akciji

104

pik-vrbovec-sendvici-portanova-002U trgovačkom centru Portanova u Osijeku održana je humanitarna akcija “Doručak za peticu” kojoj je bio cilj pomoći udruzi za promicanje zdravlja Promo-Vita.

U sklopu akcije, koju je podržao PIK Vrbovec, posjetiteljima je podijeljeno 1000 ukusnih PIKO sendviča, a prilikom degustacije skupljali su se dobrovoljni novčani prilozi.

Akciju su posjetitelji odlično prihvatili, ističu iz PIK-a Vrbovec, te su u kušanju ukusnih sendviča uživali građani svih generacija.

PIKO je blagog okusa i ugodne teksture, bogat je proteinima od crvenoga mesa, visokovrijedne svinjetine i govedine pa ga nutricionisti preporučuju i poklonicima zdrave i pravilne prehrane.

pik-vrbovec-sendvici-portanova-001Uz klasičan PIKO, za zdrav i ukusan doručak iz asortimana možete izabrati još PIKO s povrćem, navode iz PIK-a.

Ukupan iznos prikupljen humanitarnom akcijom koju su, uz PIK Vrbovec podržali još i Belje, Jamnica i Konzum, namijenjen je Udruzi Promo-Vita za pomoć pri opremanju Centra za promicanje mentalnog zdravlja i zaštitu djece i mladih, jedinog takve vrste u Hrvatskoj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here