TMC dodijelio “100.000 kuna za 100 obitelji”

99

tisak-media-dodjela-donacije-002Dodjelom sredstava u Tisak media centru (TMC) u Zagrebu je završena humanitarna akcija Tisak medije i Caritasa koja se odvijala pod naslovom “100.000 kuna za 100 obitelji”.

Naime, kupci udžbenika u Tisak media centrima sudjelovali su u ovoj humanitarnoj akciji kojom se osiguravaju sredstva za pomoć socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj te na taj način pomažu svoj djeci da bezbrižno dočekaju početak nove školske godine.

Bonove u vrijednosti od po 1000 kuna za kupnju školskog pribora i opreme potrebitim obiteljima uručila je direktorica marketinga Tiska, Marina Lorković, uz prisustvo v.d. ravnatelja Hrvatskog Caritasa, Fabijana Svaline, te direktorice Tisak medije Anite Macanović.

“Za nas su osobito dragocjene akcije u kojima tvrtke poput Tiska aktivno zauzimaju svoje mjesto u mijenjanju stvarnosti i koje preuzimaju odgovornost za potrebne, siromašne, manje sposobne ili uspješne, za one koji ne mogu sami i bez pomoći drugoga, bilo kroz Caritasovu mrežu ili usmjerujući pomoć potrebnima direktno”, izjavio je Svalina.

“Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali i podržali ovu humanitarnu akciju. Zadovoljstvo nam je što smo bili u prilici pomoći obiteljima pri opremanju djece za školu, te im na taj način barem malo olakšali početak školske godine. Tisak d.d., kao dio Agrokor koncerna, i u budućnosti će se vrlo rado odazvati na slične akcije koje imaju za cilj pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna. Ovim putem zahvalila bih se i Caritasu na sudjelovanju u akciji i njihovoj pomoći pri odabiru obitelji”, dodala je Marina Lorković.

Pogledajte video zapis sa svečanosti uručenja donacije:

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here