U Sisku najmoderniji McDonald’s restoran u Hrvatskoj

125

U Sisku je predstavljen najmoderniji McDonald’s restoran u Hrvatskoj, investicija vrijedna oko 2,5 milijuna eura, a u kojem je posao pronašlo i 50-tak mladih ljudi, izvijestili su iz McDonald’sa.

mcdonalds-sisak-otvorenje-midiMcDonald’sov restoran u Sisku ima McDrive liniju te McCafé. Sisački McDonald’s, čiji dizajn odgovara najmodernijim trendovima gradnje McDonald’s restorana u Europi, ispunjenje je obećanja Georga Gavrilovića, koji je od preuzimanja McDonald’s franšize za područje Hrvatske u travnju 2010. otvorio već tri nova McDonald’s restorana. Trenutno je u tijeku i generalna rekonstrukcija McDonald’s restorana Rotor u Zagrebu, stari restoran je srušen i gradi se potpuno novi.

Daljnje investicije i širenje mreže McDonald’s restorana u Hrvatskoj Gavrilović najavljuje i u 2012. te razmatra više atraktivnih lokacija širom Hrvatske.

McDonald’s ima 19 restorana u Hrvatskoj i zapošljava ukupno 1.256 djelatnika.

Prema ranije objavljenim podacima, u 2010. godini tvrtka je ostvarila 223,8 milijuna kuna prihoda od prodaje. (H)

2 COMMENTS

    • Inače je hrvatska opće poznata po vrhunskom kulinarstvu 🙂 90% ljudi se ionako prežderava brzom hranom, što šiptarskim čevapima i burekima, pa kebabima koje nebi ni đukeli dao. Pa sve do kao fol ‘zdravog fast fooda’ naziva srdela snack bar, a srdele? Majko moja mila, htijeo sam ih kuharu u glavu bacit! Kuhinja nam je očajna (restoranska, naravno), a vrhunske restorane u zagrebu (u sisku nema takvih) možete na prste jedne ruke nabrojat. Nekulturno osoblje, higijenski uvjeti koji su pogodni za razvoj legionarske bolesti krase večinu hrvatskih restorana, tako da je dolazak ‘amreičkih govana’ za nas ‘gurmane’ pun pogodak. Da se malo odomrimo od šiptarskih i bosanski govana!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here