Uz Burn dobar je provod zajamčen

73

burn-250-ml-limenka-largeEnergetsko piće Burn dio je prodajne ponude Coca-Cole, a dostupno je u limenkama od 0,25 l i 0,485 l, pojedinačno ili u pakiranjima od četiri limenke.

Zastupljeno je u svim prodajnim kanalima, od neposredne konzumacije (kao što su ugostiteljski objekti, zalogajnice, tvrtke, kiosci, benzinske crpke i dr.), do kanala odgođene konzumacije (kao što su male trgovine, supermarketi, hipermarketi i dr.).

S Burnom se povezuju najbolji provodi i zabave pa je tako ovog ljeta cijela Hrvatska, a posebice njezino priobalje, bila prožeta zanimljivim glazbenim događajima koje je popratio Burn.

Takvo marketinško i prodajno usmjerenje rezultiralo je time da je Hrvatska jedna od najuspješnijih zemalja u Coca-Colinu sustavu po prodaji tog pića.

Sukladno ponudi u različitim kanalima, neprestano nude razne atraktivne akcije za kupce i potrošače.

Sa zadovoljstvom najavljuju i veliku novost od ove jeseni, koju će prvi i jedini ponuditi na hrvatskom tržištu u ovoj kategoriji, usmjerenu na širenje prepoznatljivosti Burna kao pića za cijeli dan, a ne kao pića koje se pretežno pije tijekom večernjih izlazaka.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here