Vindijini mliječni pudinzi postali “DLG Klasici”

58

vindija-dlg-pudinziVindijini mliječni pudinzi od vanilije i čokolade od ove su godine nositelji prestižnog statusa “DLG Klasici”, koji njemačko agrikulturno udruženje dodjeljuje isključivo višegodišnjim laureatima

Njemački DLG, krovna europska agrikulturna organizacija, dodijelila je Vindijinim pudinzima međunarodne nagrade “DLG Klasici”.

Ta specijalna priznanja, koja pripadaju isključivo proizvodima s uzastopnim višegodišnjim uspjehom na najvećem ocjenjivanju prehrambenih namirnica u Frankfurtu, ove su godine dodijeljena Vindijinim mliječnim pudinzima od vanilije i čokolade, koji su po peti puta za redom osvojili najviše DLG medalje, ističu iz Vindije.

Vindijini pudinzi od vanilije i čokolade, pakirani u prepoznatljive čašice od 125 grama, na tržištu su prisutni još od 1984. godine, što ove popularne mliječne deserte čini prije svega klasicima među svim generacijama vjernih potrošača.

Uz mliječne pudinge, Vindija je za iznimnu kvalitetu ove godine primila još jedanaest zlatnih i dva srebrna DLG odličja.

DLG Centar za ispitivanje hrane godišnje testira preko 20 000 namirnica, čime promovira kvalitetne proizvode ispitane provjerenim znanstvenim metodama.

Dobitnici prestižne DLG nagrade moraju zadovoljiti niz visoko postavljenih kriterija, koji se odnose na optimalnu proizvodnju, pripremu te pažljiv odabir sirovine.

Zlatna, srebrna i brončana DLG odličja mogu osvojiti isključivo proizvodi natprosječne kvalitete.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here