Zdravi i bezbrižni uz Sumifen

79

sumifen-largeŠkole, vrtići, izleti često dječjoj kosi donesu nepozvane goste – gnjide i uši. U tim situacijama lako se riješite brige uz Sumifen, blagi terapeutski šampon namijenjen uklanjanju uši glave i stidnih uši.

Sumifen je pH neutralan te povoljno djeluje na kosu i vlasište. Šampon sadrži aktivnu supstancu d-fenotrin kojom brzo, jednostavno i učinkovito uništava uši i gnjide.

Prikladan je za djecu svih uzrasta zbog svog blagog djelovanja i nježnog i ugodnog mirisa. Potražite proizvod u ljekarnama i uvjerite se u njegovu učinkovitost koja je i klinički dokazana.

Sumifen je u 2011. doživio redizajn nakon 18 godina tradicije koji prati povećanje mililitraže i dodatak češlja. Novi Sumifen zadržava svoju blagotvornu ali djelotvornu formulaciju koja djeluje i na uši i na gnjide.

Uz proizvod potrošač dobiva detaljne upute kako se boriti protiv ovog parazita te češalj koji omogućava pouzdano rješavanje problema. Veće pakiranje omogućava rješenje problema cijele obitelji kupnjom samo jednog pakiranja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here