Bixies: Idealan za sve generacije

133

bixiesBixies je pšenični biskvit koji se može konzumirati kao doručak ili kao sirovina za pripremu raznih jela

Tvrtka Advent iz Pule u svojoj ponudi ima široki spektar proizvoda među kojima su najpopularniji proizvodi za doručak, Corn Flakes, biljni namazi i napitci.

Dostupni su kupcima kod većine vodećih trgovačkih lanaca te u prodavaonicama zdrave hrane.

Usto, Advent se bavi i distribucijom proizvoda isključivo biljnoga podrijetla, visoke kvalitete i od provjerenih svjetskih proizvođača.

Iz tvrtke naglašavaju kako njihovi kvalitetni proizvodi unaprjeđuju ponudu trgovaca, dok potrošačima obogaćuju jelovnik hranjivim i inovativnim jelima viših prehrambenih vrijednosti.

Takve poruke temelje i na iskustvu jer je, osnovan 1993. godine, Advent  jedna od prvih tvrtki koja se bavi veleprodajom zdrave hrane u Hrvatskoj.

Pored toga, kontinuirano rade i na proširenju ponude. Tako ističu da su zadnji novitet u ponudi proizvodi australske tvrtke Sanitarium koja se već dulje od stoljeća bavi proizvodnjom i prodajom zdravih namirnica pripravljenih od cjelovitih plodova biljnoga podrijetla.

“Njihove proizvode koriste i olimpijski sportaši australske reprezentacije. Trenutno potrošačima nudimo unikatni proizvod Bixies koji, uz posije, endosperm i klicu, sadrži 97% cijelog zrna pšenice te je kao takav idealan za sve generacije. Može se konzumirati za doručak ili kao sirovina za pripremu raznih jela”, ističe Neven Čuzela-Bilać iz Adventa.

Bixies sadrži kombinaciju različitih antioksidansa, fitokemikalija, vitamina, minerala, vlakana i bjelančevina – sve redom hranjivih sastojaka koji imaju blagotvoran učinak na zdravlje.

U okviru robne marke Sanitarium potrošačima se nude proizvodi slični Bixiesu pod nazivom Weet-bix s marelicom i šumskim voćem, kao i napitak od soje s kalcijem obogaćen vitaminom B12 kako bi priprema doručka mogla biti kompletna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here