Heather Mills kuha u Mercatoru

27

heather-mills-vbites-largeU petak, 14. listopada u 17.30 sati, najpoznatija humanitarka današnjice Heather Mills će u Mercator centru u Vukovarskoj kuhati za posjetitelje, izvijestili su danas iz Mercatora.

Pored svog humanitarnog djelovanja, Heather Mills uspješno gradi karijeru poslovne žene. Svoj veganski način prehrane proširila je na biznis kupivši 2009. tvrtku The Redwood Food koji nude ukusnu zamjenu za meso, ribe i mliječne proizvode.

Povod dolaska Heather Mills u Mercator je početak prodaje The Redwood proizvoda u Hrvatskoj, a Mercator zasad ima ekskluzivu prodaje za Hrvatsku u domeni komercijalnih trgovačkih lanaca.

Sasvim prirodni proizvodi ne uključuju meso, jaja, mlijeko i mliječne proizvode, hidrogenizirane masti, genetski modificirane proizvode, kolesterol, umjetne boje niti konzervanse. Redwood proizvodi bit će dostupni u Mercator centrima u Zagrebu (Vukovarska ulica, Kaptol centra i Importanne galerija), te u Mercator centru u Puli, ističe se u priopćenju.

Ovi proizvodi pogodni su za vegetarijance, vegane i osobe s posebnim prehrambenim potrebama (npr. alergične na mliječne proizvode) ili jednostavno za sve one koji žele jesti zdravije. U Mercatoru će biti moguće birati između tri linije proizvoda: Cheezly nudi proizvode koji se koriste kao zamjena za sir, Ambient nudi jogurte izrađene na bazi proteina graška, dok VegiDeli obuhvaća ponudu brzo pripremljenih jela s okusom mesa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here