Martina Zubčić i Samsung biraju nosioce Olimpijskog plamena

samsung-natjecaj-olimpijske-igre-wideSamsung će omogućiti i hrvatskim građanima priliku da postanu „Junak iz susjedstva“ koji će ponijeti Olimpijski plamen u Velikoj Britaniji

Samsung Electronics, službeni svjetski partner Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine za bežične telekomunikacije, pruža priliku “običnim ljudima” da budu među 8000 odabranih koji će posjetiti londonsku olimpijadu kao dio Samsungova globalnog projekta “Olimpijski plamen”. U suradnji s Davidom Beckhamom i Martinom Zubčić Samsung i u Hrvatskoj traži osobe koje su se istakle svojim dobrim djelima u zajednici.

Samsung poziva sve zainteresirane da od 26. listopada do 2. studenog na stranici nominiraju svog junaka – osobu koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha.

To može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba “junak iz susjedstva”, a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

Predsjednica žirija, koji će odabrati hrvatske predstavnike, bit će Martina Zubčić, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

Samsung podržava Olimpijske igre već dugi niz godina te se Samsungova uloga razvila i postao je integralni dio iskustva gledanja, a to je postignuće koje će trajati ne samo do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, nego i kroz Samsungovu kampanju “Olimpijske igre za svakoga” čiji sastavni dio je i natječaj “Junak iz susjedstva“.

Samsung je stvorio niz uzbudljivih mogućnosti kako bi uključio što više ljudi u nezaboravan globalni doživljaj. Tradiciju sponzoriranja nosioca Olimpijskog plamena Samsung je započeo na Igrama u Ateni 2004. godine te nastavio preko igara u Torinu 2006. i Pekingu 2008., i sada u Londonu 2012. godine Olimpijski plamen stići će na tlo Velike Britanije 18. svibnja 2012. godine i tijekom 70 dana obići cijelu zemlju.

Po dolasku u London obići će 32 četvrti Londona te 27. srpnja ući na Olimpijski stadion i označiti početak Olimpijskih igara.

Svi oni koji smatraju da poznaju “Junaka iz susjedstva” mogu dati svoj prijedlog od 26. listopada do 2. studenog ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *