Martina Zubčić i Samsung biraju nosioce Olimpijskog plamena

70

samsung-natjecaj-olimpijske-igre-wideSamsung će omogućiti i hrvatskim građanima priliku da postanu „Junak iz susjedstva“ koji će ponijeti Olimpijski plamen u Velikoj Britaniji

Samsung Electronics, službeni svjetski partner Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine za bežične telekomunikacije, pruža priliku “običnim ljudima” da budu među 8000 odabranih koji će posjetiti londonsku olimpijadu kao dio Samsungova globalnog projekta “Olimpijski plamen”. U suradnji s Davidom Beckhamom i Martinom Zubčić Samsung i u Hrvatskoj traži osobe koje su se istakle svojim dobrim djelima u zajednici.

Samsung poziva sve zainteresirane da od 26. listopada do 2. studenog na stranici nominiraju svog junaka – osobu koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha.

To može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba “junak iz susjedstva”, a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

Predsjednica žirija, koji će odabrati hrvatske predstavnike, bit će Martina Zubčić, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

Samsung podržava Olimpijske igre već dugi niz godina te se Samsungova uloga razvila i postao je integralni dio iskustva gledanja, a to je postignuće koje će trajati ne samo do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, nego i kroz Samsungovu kampanju “Olimpijske igre za svakoga” čiji sastavni dio je i natječaj “Junak iz susjedstva“.

Samsung je stvorio niz uzbudljivih mogućnosti kako bi uključio što više ljudi u nezaboravan globalni doživljaj. Tradiciju sponzoriranja nosioca Olimpijskog plamena Samsung je započeo na Igrama u Ateni 2004. godine te nastavio preko igara u Torinu 2006. i Pekingu 2008., i sada u Londonu 2012. godine Olimpijski plamen stići će na tlo Velike Britanije 18. svibnja 2012. godine i tijekom 70 dana obići cijelu zemlju.

Po dolasku u London obići će 32 četvrti Londona te 27. srpnja ući na Olimpijski stadion i označiti početak Olimpijskih igara.

Svi oni koji smatraju da poznaju “Junaka iz susjedstva” mogu dati svoj prijedlog od 26. listopada do 2. studenog ovdje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here