Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema iz Garniera

69

garnier-miracle-skin-5u1-dnevna-bb-krema-midiNova Garnierova Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema ostvaruje pet trenutnih učinaka: izjednačuje ten, smanjuje vidljivost tankih  bora i nepravilnosti na koži, oživljava ten i daje mu blistavi sjaj, osigurava 24-satnu hidrataciju te pruža UV zaštitu sa zaštitnim faktorom ZF 15.

S BB kremom iz Garniera njega kože postaje učinkovitija, praktična i jednostavna. Žene imaju nekoliko posebnih potreba kada je u pitanju lice: žele hidratizirati, ujednačiti i posvijetliti ten, prekriti nepravilnosti te smanjiti vidljivost podočnjaka i bora. Do sada su za to morale koristiti nekoliko različitih proizvoda i posvetiti značajnu količinu vremena za postizanje vidljivih rezultata na koži.

Prilikom proizvodnje ove revolucionarne kreme posebna se pažnja posvetila izradi teksture. S Miracle Skin 5u1 dnevnom BB kremom Garnier je uspio stvoriti formulu koja objedinjuje prirodno prekrivanje i savršenu, prozračnu teksturu ugodnog mirisa.

U formulu su dodani čisti pigmenti koji ravnomjerno raspršeni u formuli donose više sjaja i svježine prilikom nanošenja za osjećaj maksimalne ugode na koži.

Osim što blago i nježno djeluje na osjetljivu kožu, prekriva nepravilnosti i čini ten blistavim zahvaljujući laganoj teksturi koja donosi prekrivanje uz iznimno prirodan izgled.

U samo jednom potezu, Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema odmah zaglađuje mikropovršine kože i donosi efekt glatke kože.

Cijena Garnier Miracle Skin 5u1 dnevne BB kreme je 57,90 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here