Naturel asortiman: Tri vrste mueslija za doručak

330

naturel-musli-grupa1Naturel robna marka prati potrebe modernog čovjeka za balansiranom dnevnom prehranom. Visoka kvaliteta po pristupačnim cijenama misija je ovog brenda koji se, uz unaprjeđenje postojećih, proširuje i na nove kategorije.

Naturel u okviru žitarica za doručak u svom asortimanu nudi tri vrste mueslija: Naturel Crunchy, Naturel Granola i Naturel Muesli Snack.

Naturel Crunchy muesli su hrskave muesli na bazi zobenih pahuljica, obogaćene prirodnim vlaknima za ukusan i zdrav jutarnji obrok. Pakiranje, u vrećicama od 350 g, dostupno je u tri kombinacije okusa – voće, čokolada/banana i classic.

Naturel Granola su hrskave muesli od punozrnatih žitarica s visokim udjelom prirodnih vlakana za ukusan i zdrav jutarnji obrok. Na police dolaze u vrećicama od 350 g i s tri kombinacije okusa – voće, čokolada i kikiriki.

naturel-musli-snackNaturel Muesli Snack jedinstveni je muesli snack na hrvatskom tržištu sačinjen od hrskavih punozrnatih zobenih pahuljica. Dostupan je u kutijicama od 100 g u tri kombinacije okusa – s bobičastim voćem, lješnjakom i classic.

“U distribuciji pokrivamo sve segmente tržišta i sve formate prodajnih prostora”, navode iz AWT Internationala te pritom dodaju kako su, u samo dvije godine od lansiranja na hrvatskom tržištu, Naturel crunchy muesli zauzeli značajan tržišni udio koji nastavlja trend rasta i u 2011. godini.

“Rast udjela u prodaji dokaz je prepoznate kvalitete, povoljne cijene, kako od trgovaca tako i krajnjeg kupca. Povećanje prodaje i udjela na tržištu trgovcima osigurava sigurniju prodaju, brži obrtaj, a time i veću zaradu”, ističe Biljana Glumac, Product Manager.

Dosadašnja marketinška podrška robne marke Naturel obuhvaćala je aktivnosti na prodajnim mjestima, redovito sudjelovanje u akcijskim katalozima svih tipova kupaca, izradu različitih promo paketa i cross promocije. Ovakva podrška pratit će brend i u 2012. godini, kako u segmentu mueslija, tako i kod svih ostalih proizvoda pod okriljem Naturela.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here