Nova Cedevitina TV kampanja u duhu nostalgije

43

cedevita-casa-piksaBajsa ili đomba, japanka, lager, naftalinka, mjesečarka, porculanka, šestoperka… Dok će odrasli sa sjetom uzdahnuti i odmah se vratiti u djetinjstvo na sam spomen ovih riječi, ako pitate nekog srednjoškolca (a o mlađima da i ne govorimo) o čemu je ovdje riječ, vjerojatno će vas zbunjeno pogledati.

A riječ je jednostavno o pikulama (klikerima, špekulama, frenjama ili nekom drugom sličnom nazivu) – šarenim staklenim ili keramičkim kuglicama uz koje su se provodili sati i sati savršene zabave.

cedevita-dijete-pikuleVjerojatno se uzdah nostalgije oteo mnogima koji su zapazili novu Cedevitinu TV kampanju pod naslovom: “Život kako ga piše Cedevita”. Podsjetila nas je na neko drugačije, sretnije djetinjstvo. Na vrijeme u kojem smo se po cijele dane zajedno vani igrali s prijateljima, a svaki dan bio je prilika da izmislimo neku novu igru koju samo dječja mašta mogla proizvesti.

Na vrijeme kad nije bilo igraćih konzola, računala, video igrica, mobitela, interneta… ali je bilo kućica na drvetu, kauboja i indijanaca, lovica, skrivača i naravno – pikulanja.

Iako se vremena sve brže mijenjaju, a svaka generacija donosi neke svoje igre i radosti, neke stvari ipak traju. Ako i vi negdje na tavanu imate svoju zaboravljenu “škrinjicu s blagom”, otresite s nje prašinu i sigurno ćete unutra pronaći pokoju pikulu. Povedite svog klinca u obližnji park i pokažite mu novi-stari svijet zabave. Garantiramo da će mu se svidjeti.


Promotivna objava

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here