Philips pokrenuo revoluciju glačanja sa stilom

69

philips-glacalo-gc9220_2Vođen misijom odnosa prema tkanini kao prema vlastitoj koži, Philips je zajedno s hrvatskim modnim brendom ELFS pokrenuo brzo i učinkovito peglanje (na)bora – Philipsovi sustavi za glačanje Perfect Care jamče najbrži i najnježniji put do savršeno izglačane odjeće

U sjedištu priznatoga modnog dvojca ELFS Philips je priredio modnu priču sustava za glačanje Perfect Care pod vodstvom Philipsovih stručnjaka i dojmljivog modnog dvojca Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.

Da su novi Philipsovi sustavi za glačanje idealni za sve ljubitelje mode koji cijene svoje slobodno vrijeme prisutne je moglo uvjeriti iznimno brzo i učinkovito glačanje ELFS-a koji su i sami bili iznenađeni besprijekornim glačanjem vlastite it odjevne kombinacije za ovu sezonu.

“Za nas koji se profesionalno bavimo modom pravilno održavanje odjeće ključno je za njezin dobar i nov izgled. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, i funkcionalno i estetski. U tome će uvelike pomoći i novi Philipsov sustav za glačanje Perfect Care koji se osim po iznimnoj učinkovitosti izdvaja po brzoj i jednostavnoj upotrebi na svim tkaninama. Pripreme za modni događaj sezone Cro A Porter nikada nisu bile lakše”, izjavio je modni duo ELFS.

Prednosti uređaja Perfect Care GC9220 i GC9230 prisutnima su uz modne zvijezde predstavili Philipsovi predstavnici koji su tom prigodom istaknuli: “Nama je u Philipsu bila želja inovacijama olakšati i učiniti zabavnijim mukotrpno glačanje odjeće bez obzira na izbor tkanine ili vremensko ograničenje. Zato smo novi sustav za glačanje Perfect Care uskladili sa suvremenim očekivanjima svojih potrošača i povećali njegovu učinkovitost. Sustav za glačanje Perfect Care pokazuje izvrsne rezultate glačanja bez opasnosti od tragova oštećenja i vrlo se jednostavno upotrebljava. To je fantastično postignuće, revolucija u svijetu glačala.”

Upravo tu radost bezbrižnoga glačanja Philips želi omogućiti svim ljubiteljima mode, ali i modnim znalcima koji oduvijek žude za izvrsnim rezultatima uz manje napora i utrošenog vremena.

Tako su mnogi uzvanici imali prilike sudjelovati u utrci glačanja uz sustave za glačanje Perfect Care, pri čemu je najbrži nagrađen upravo novim Philipsovim uređajem i majicom sa snažnim utjecajem individualnog ‘ELFS stila’ i prepoznatljivim logotipom.

Sustavi za glačanje Perfect Care
Philipsovi sustavi za glačanje Perfect Care GC9220 i GC9230 potpuno uklanjaju nabore na svim tkaninama osiguravajući savršene rezultate.

Zahvaljujući tehnologiji optimalne temperature, glačalo savršeno klizi i po prirodnim i po sintetičnim tkaninama, a ravnoteža pare i temperature pruža izvrsne rezultate bez pojave sjaja na materijalu.

Napredan, inteligentan procesor optimira temperaturu stopala SteamGlide i komore ciklona, stoga se nabori učinkovito uklanjaju točno prilagođenom temperaturom i količinom pare.

To znači da se bez imalo rizika mogu glačati svila, traper, poliester ili pamuk bilo kojim redom, bez čekanja da se glačalo zagrije ili ohladi. Uz manje uloženog truda glačanje tako od kućne obveze prelazi u užitak i omiljenu dnevnu rutinu.

Brži od drugih generatora pare, Perfect Care reguliran je naprednim, inteligentnim procesorom koji zna kada se prestalo s glačanjem i umjesto korisnika namješta temperaturu. Tako se revolucionirao način glačanja i omogućila savršena upotreba bez oštećenja ili mrlja vode.

Sustave za glačanje Perfect Care testirali su i odobrili neovisni stručnjaci iz područja tekstilne industrije. U usporedbi s drugim generatorima pare Philips Perfect Care pokazao je najbolje radne karakteristike te zadovoljava zahtjeve specifikacije Woolmark – Apparel Care Gold za uporabu na tkaninama od čiste vune.

Novi modeli uređaja mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s malim kućanskim aparatima, a okvirne su cijene sljedeće:
• GC9220 – 1999 kn
• GC9230 – 2299 kn

Promotivna objava

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here