Spar u Šibeniku otvara novi supermarket

40

spar-logo-midiČetvrti Spar supermarket u Hrvatskoj otvara se sutra (6. listopada) u Šibeniku. Raspolagat će s 1200 četvornih metara prodajnog prostora te će zapošljavati 33 djelatnika, izvijestili su danas iz tog trgovačkog lanca.

Šibenski Spar supermarket nalazi se u sklopu Shopping parka Supernova na zapadnoj strani grada na adresi Put Vida 6, a kupcima će nuditi više od 8000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Iz Spara navode kako je u asortimanu posebna pozornost posvećena domaćim, a osobito lokalnim proizvođačima, pa je među prehrambenim proizvodima na policama ove prodavaonice više od 70 posto proizvoda hrvatskog porijekla.

Od lokalnih dobavljača ističu suradnju s vinarijom Vinoplod (vino), tvrtkama Kantar (riba), Dim-Mes (buđola, panceta, dalmatinska pečenica, drniški pršut), te pekarom Krka iz koje dolaze pekarski i slastičarski proizvodi, dok su u ponudi i zelene tribunjske masline lokalnog proizvođača iz Tribunja.

Iako su Spar supermarketi manje površine od Interspar hipermarketa opremljeni su i nuditi će potpuni izbor proizvoda koji su namijenjeni svakodnevnoj kupovini, s naglaskom na ponudu uvijek svježih proizvoda s odjela voća i povrća, mesa, delikatesa te pekarskih i slastičarskih proizvoda. Većina svježeg asortimana, pogotovo voće i povrće iz domaćeg je uzgoja, ističe se u priopćenju.

Iz Spara također ističu kako, na temelju iskustva iz drugih dijelova Hrvatske, ovo predstavlja tek početak suradnje s lokalnim proizvođačima te da će na policama supermarketa biti sve više i više lokalnih proizvoda.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here