Vitalis muesli: Vrhunska kvaliteta za vjerne potrošače

89

dr-oetker-vitalis-cokoladni-tamna-museli-375gDr. Oetker se sa svojim Vitalis brendom usko fokusirao na muesli vrhunske kvalitete i recepture koje su rezultat vrlo zahtjevnih proizvođačkih tehnologija kako bi se postigla unikatna kvaliteta obrađenih žitarica.

Zato postoji samo jedna tvornica u blizini centrale u Njemačkoj koja opskrbljuje sva europska tržišta pa tako i Hrvatsku. “Naš potrošač je to prepoznao i vrlo je vjeran Vitalis mueslima, a to potvrđuju i rezultati iz godine u godinu”, ističu iz Dr. Oetkera.

Iz tvrtke također napominju kako je brend Vitalis već niz godina lider u Hrvatskoj u kategoriji mueslija s gotovo trostruko većim vrijednosnim udjelom u odnosu na prvog sljedećeg proizvođača na tržištu.

U okviru cijele kategorije segment hrskavih mueslija ima najveću vrijednost  pa su tako i hrskave vrste Vitalis mueslija, poput Vitalis hrskavih jastučića, Knusper Plus asortimana i Vitalis Crunchy Honeys, jedne od najprodavanijih vrsta.

Slijede ih čokoladni muesli u kojima je Dr. Oetker Vitalis također br. 1 u Hrvatskoj pa su tako i čokoladne vrste, poput Vitalis Knusper plus dupla čokolada i Vitalis tamna čokolada, među najprodavanijima.

Dr. Oetker Vitalis muesli prisutni su u gotovo svim trgovačkim kućama u cijeloj Hrvatskoj, a s obzirom na vodeću poziciju na tržištu najobrtajniji dio asortimana Vitalisa uvršten je i na police najmanjih formata u lancima, što potvrđuje veliku potražnju potrošača, navode iz Dr. Oetkera. Dodatne pozicije su također vrlo tražene i uspješne, a pogotovo u Zagrebu s okolicom te duž cijele obale tijekom turističke sezone.

dr-oetker-vitalis-knusper-plus-multi-voce-3d-noviVitalis je u zadnjem desetljeću postao neizbježan brend u regalu žitarica u svakom dućanu. Brigom o vrhunskoj kvaliteti i raznovrsnoj ponudi Vitalis potrošaču kontinuirano nudi ono najbolje za ukusan i zdrav početak dana.

To potvrđuje i činjenica da se u Hrvatskoj Vitalis mueslija proda po glavi stanovnika više nego u bilo kojoj zemlji Europe, odmah poslije Njemačke. “Trgovci su u ovoj povezanosti hrvatskog potrošača s Vitalis proizvodom naš najveći partner u uspjehu”, kažu iz Dr. Oetkera.

Također dodaju kako se asortiman Vitalis mueslija svake godine osvježava s novitetima koji u Hrvatsku dolaze praktički istovremeno kao i u Njemačkoj, gdje se ovi proizvodi razvijaju i proizvode. Shodno tome, i u 2012. godini slijede novosti u asortimanu.

A osim tih noviteta, iz Dr. Oetkera za kraj ove godine najavljuju i atraktivnu, osvježenu ambalažu koja će i dalje ostati prepoznatljiva vjernim potrošačima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here