Vodimo vas na FMCG&Retail Arenu 2011

20

2nd-fmcgretail-arena-2011-small-midiPrva tri čitatelja našeg newslettera, Twittera, Facebook ili LinkedIn stranice koja se jave na redakcijski mail: redakcija@jatrgovac.hr osvajaju besplatnu kotizaciju u vrijednosti od 2900 kn za drugu regionalnu konferenciju o prehrambenoj industriji i maloprodaji – 2nd FMCG&Retail Arena 2011, koja će se održati 18. listopada u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu.

Glavne teme konferencije:
BUDUĆNOST PRIMARNE POLJOPRIVREDE
TRENDOVI BRANDOVA U PREHRAMBENOM SEKTORU
TRENDOVI U MALOPRODAJI
FINANCIJSKI SEKTOR – ulaganja

Najznačajniji regionalni predstavnici prehrambene industrije i maloprodaje SEE i CE potvrdili su svoje sudjelovanje, a svojim će primjerima dobrih praksi predstaviti poslovna iskustva te raspravljati o budućim trendovima i izazovima s kojima se suočava ovaj gospodarski iznimno značajan sektor.

Ekskluzivno na FMCG & retail Areni imate priliku i osobno razgovarati sa članovima uprava Europskih giganata u FMCG sektoru. Na jednom mjestu predstavnici Francuske, Švicarske, Turske, Italije, Mađarske, Rusije, BiH, Srbije, Poljske, Velike Britanije i naravno Hrvatske.

Očekujemo sudionike iz cijele Europe – doznajte iz prve ruke uvjete poslovanja u EU, izazove koje zajedničko tržište donosi i krenite s networkingom na domaćem terenu!

Više o konferenciji doznajte na web stranicama: http://www.infoarena.hr.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here