Modni lanac Armani Jeans otvorio dućan u Zagrebu

48

armani-jeans-ducan-large-midiU zagrebačkom Centru Kaptol sinoć je otvoren prvi Armani Jeans dućan u Hrvatskoj, koji je ujedno i prvi u regiji jugoistočne Europe.

Glavne zvijezde otvaranja bili su Natali Dizdar i Ante Rukavina, promotori brenda Armani Jeans za Hrvatsku. Natali i Ante nosili su odjeću Armani Jeansa iz postojeće kolekcije za jesen-zimu 2011/2012.

Svečanom otvaranju prisustvovali su uzvanici iz javnog života među kojima su: Anita Dujić, Antonio Franić, Hamed Bangoura, Duško Modrinić, Dunja Mutevelić, Ivan Alduk, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin, Vinko Filipić, Ivo Perkušić, Luis Ibanez, Nikola Pokrivač, Sayon Bangoura, Marko Grubnić, Luka Vidović, te košarkaši Cibone Damjan Rudež i Tomislav Zubčić.

Armani Jeans izražava Giorgio Armanijevu viziju mladenačkog, casual, modernog i trendi stila kroz kolekciju koja je više od samog trapera te nudi sve vrste mode za muškarce i žene, od osnovnih komada – majice, traperice, chinos hlače – do više modnih komada – jakne, haljine, suknje – od kojih su mnogi proizvedeni od specijalno obrađenih materijala koji daju isprani izgled i ekološki su prihvatljivi, navodi se u priopćenju. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here