Blagdanska promotivna pakiranja iz Zvijezde

58

zvijezda-francuska-salata-1-kg-largeTvornica ulja Zvijezda u ovo predblagdansko vrijeme odlučila je nagraditi svoje potrošače gratis pakiranjima pojedinih proizvoda.

Osmišljavanje bogatog blagdanskog stola i priprema najfinijih delicija u kojima su Zvijezdini proizvodi neizostavni sastojci olakšano je s novim gratis pakiranjima pojedinih proizvoda.

Tako od sada u prodavaonicama diljem Hrvatske kupci mogu pronaći sljedeća promotivna pakiranja: Zvijezda Delikates i Light majoneze od 750 g u kojima je 120 g gratis, Zvijezda umake u kojima je od 330 grama 50 grama gratis, posebno pakiranje Francuske salate od 1 kg po promotivnoj cijeni i posebno 3+1 pakiranje Zvijezda stolnog margarina od kojih je jedan margarin gratis.

Usto, kupnjom Zvijezda proizvoda potrošači sudjeluju u nagradnoj igri koju je Zvijezda organizirala povodom obilježavanja 95. godišnjice postojanja. U nagradnoj igri,  koja traje do 31. prosinca, kupci mogu osvojiti glavnu nagradu od 95.000 kn na potrošačkoj kartici Splitske banke ili jednu od 95 utješnih nagrada od 1000 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here