Garden Mall: Posjećenost bolja nego lani

63

garden-mall-posjetitelji-largeZagrebački trgovački centar Garden Mall danas je dosegao brojku od 4 milijuna i 230 tisuća posjetitelja, čime je premašio ukupnu posjetu zabilježenu u cijeloj prošloj godini, izvijestili su iz tog centra.

Prema predviđanjima, do kraja 2011. godine očekuje se nešto više od 5 milijuna posjetitelja ili gotovo milijun više u odnosu na prošlu godinu.

Iz Garden Mala ističu kako je veliki interes posjetitelja nadmašio očekivanja investitora i dokazao potrebu stanovnika Dubrave, istočnog dijela Zagreba i okolnih naselja za modernim trgovačkim centrom.

“Osim potrebe za otvaranjem trgovačkog centra treće generacije u istočnom dijelu Zagreba, Garden Mall svojom posjećenosti pokazuje kako je koncept šoping centra prilagođenog svima, koji njeguje intimniju, obiteljsku atmosferu idealno rješenje za građane Zagreba”, kaže se u priopćenju.

Pritom dodaju kako “megalomanski projekti istovremeno pokazuju rezultate ispod očekivanja investitora, što znači da koncept novih trgovačkih centara nije prilagođen tržištu na kojem posluju, bez obzira na veličinu centra i širinu ponude”.

“Ono po čemu se Garden Mall razlikuje svakako je bogat zabavni program i prigodni popusti kojima svojim posjetiteljima kontinuirano nudi nova iznenađenja i brojna događanja, a što će posebno obilježiti nadolazeće blagdane”, navode iz Garden Malla.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here