Jedina, originalna…Rum pločica

353

kandit-rum-plocice-maxi-largeJedina, originalna…Rum pločica od sada dolazi i u maxi pakiranju za maksimalan užitak u jedinstvenom spoju ruma i vrhunske čokolade.

Rum pločice su Kanditov brend koji uživa veliku prepoznatljivost na tržištu i najprodavaniji je proizvod unutar Kandit asortimana.

Fondanska jezgra, prepoznatljiva aroma ruma i preljev od čokolade tvore mnogima poznatu i blisku okusnu kompoziciju te svrstavaju Rum pločice u jedinstven proizvod na tržištu.

Kupnjom promotivnog pakiranja od 54 g potrošač za cijenu Rum pločica 45 g dobiva 20% proizvoda gratis.

Uvođenje na tržište pratit će nacionalna TV kampanja. Također, u nadolazećim mjesecima u planu je još zanimljivih novosti za potrošače, poručuju iz Kandita.

Logističke informacije: Jedinično pakiranje 54 g, display-transportno pakiranje 32 kom.

Proizvođač: Kandit d.o.o., K. Frankopana 99, 31000 Osijek

Telefon i fax: +385 31/515-213, Fax: +385 31/515-237

Web, e-mail: www.kandit.hr, kandit@kandit.hr

1 COMMENT

  1. Kao vjeran kupac Kanditovih Rum pločica, iskreno ih preporučujem. U fantastičnom spoju ruma i izvrsnog čokoladnog preljeva,vjerujte, uživat će svaki “čokoljubac”. Posebnu pogodnost pridodaje mogučnost kupovanja pojedinačna pakovanja a sada i “gratis pakovanja”. Toplo ih preporučujem svim trgovcima kao i ljubiteljima čokolade. Ne propustite isprobati i ostale proizvode te bogate “kolekcije” kao što su, Bajadera, Riki čokolada, Čokolada za kuhanje, Praline punjene fondan punjenjem ili one punjene želeom kao i niz drugih proizvoda Kandita. Vjerujte, svatko će pronaći nešto za svoj ukus. Kanditu želim puno uspjeha u daljnjem radu ! Vaš vjeran potrošač –

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here