Monin Cup Croatia: Natjecanje za najboljeg barmena

53

monin-cup-croatia-opatijaU organizaciji Nekić barology škole barmena i tvrtke PPD Distribucija u zagrebačkom City Centeru One u nedjelju (20. studenog) održat će se izbor za najboljeg hrvatskog barmena do 27 godina – Monin Cup Croatia 2011.

U finalno natjecanje plasiralo se 12 najboljih barmena kroz tri kvalifikacijska turnira u Zagrebu, Splitu i Opatiji u kojima je sudjelovalo oko 50 prijavljenih.

Pobjednik natjecanja osvojit će titulu najboljeg barmena Hrvatske do 27 godina te odlazi u Pariz na svjetsko prvenstvo koje će se održati na vrhu Eiffelovog tornja 12. prosinca 2011. godine.

Na finalnom natjecanju u Zagrebu četiri prvoplasirana dobit će kutiju iznenađenja u kojoj će se nalaziti razni sastojci za izradu koktela, a pobjednik i predstavnik Hrvatske u Parizu bit će onaj ili ona koji kreiraju najbolji koktel sa sastojcima iz kutije iznenađenja.

Tvrtka Monin, koja proizvodi najbolje sirupe i likere za koktele, bira i najbolju kreaciju u kategoriji alkoholnih i bezalkoholnih koktela, a bodovat će se okus, boja i miris koktela te kreacija dekoracije koja će dodatno oplemeniti piće.

Natjecatelju je važno da u zadanom vremenu napravi koktele uz što manje stručnih pogrešaka. Sve dodatne bodove natjecatelji ostvaruju elegantnim i preciznim pokretima te samom svojom pojavom, navode iz PPD Distribucije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here