Ornel omekšivači: Lider na hrvatskom tržištu

Saponijin brend Ornel u kategoriji omekšivača za rublje potrošače privlači atraktivno koncipiranim linijama u bogatoj ponudi s nekoliko mirisnih varijanti koje se konceptualno mogu podijeliti u nekoliko grupa: Luxury sensation (Paris, London, Milano), Aroma therapy (Jasmine&Cotton, Chocolate&Vanilla i Lotus&Silk), Calming, Violet, Babysoft, Basic collection (Flower dream, Blue fantasy i Sunny day), te najnovija linija Ornel natural & sensitive (Aloe Vera i Flower nectar).

ornel-omeksivaci-largeRaznovrsnosti asortimana pridonose i različite vrste pakiranja pa se tako u ponudi nalaze omekšivači od 1 l, 2 l i 3 l. Najprodavanije varijante Ornela na domaćem tržištu su Ornel Calming, Violet, Babysoft, Jasmine&Cotton i Milano, ističu iz osječkog proizvođača. Dodaju kako uspješno surađuju s gotovo svim maloprodajnim lancima pa je Ornel potrošačima dostupan u cijeloj Hrvatskoj, a sve uspješnije konkurira i na inozemnim tržištima.

“Ponosno možemo istaknuti kako linija oplemenjivača Ornel već duže vremensko razdoblje bilježi stalni rast realizacije i tržišnog učešća, učvršćujući tako položaj tržišnog lidera u Hrvatskoj”, ističe Tihana Kostenko iz Saponije.

U fokusu razvojnih i marketinških aktivnosti je krajnji korisnik pa se aktivnosti u tom pogledu kreću u smjeru zadovoljavanja potreba i želja potrošača, a zadnji primjer je nova linija Natural & sensitive koja je prilagođena i osobama s najosjetljivijom kožom.

Ornel je jak i renomiran brend te je kao takav izrazito tražen među potrošačima, a i među trgovcima jer doprinosi rastu prometa, navode iz Saponije.

Komentari

  1. Sandra kaže

    Poštovani
    kada ćete priozvesti omekšivač koji zaista omekša rublje, kao onaj prvi plavi Ornel?
    Današnji samo lijepo mirišu a rublje je poput šmirgl-papira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *