Pivovara Daruvar predstavila Staročeško Zimsko pivo

33

Starocesko Zimsko pivoPivovara Daruvar i ove je zime na tržište plasirala prigodno Staročeško Zimsko pivo koje odlikuje jedinstvena boja starog zlata i ugodan sladni okus te blaga gorčina.

Tri vrste specijalnog slada, prirodni sastojci, tradicionalna češka tehnologija te viši postotak alkohola jamče užitak i dobru pitkost Zimskog piva.

Staročeško Zimsko pivo sadrži 6,3 posto alkohola što obogaćuje sladnu aromu piva i osigurava vrhunski užitak u zimskim danima, a estetski doživljaj zime daje posebno dizajnirana srebrno-plava etiketa.

“U Pivovari Daruvar znamo da naši potrošači imaju velika očekivanja od nas i zato smo i ove godine pripremili Staročeško Zimsko koje u ovim hladnim danima pruža vrhunski doživljaj piva. Zadovoljni smo što smo ove godine na tržište plasirali čak tri nova proizvoda, a zadovoljni smo i reakcijama tržišta. Ponosni smo što potrošači prepoznaju našu kvalitetu i u tom smjeru nastavljamo raditi – na razvoju novih, posebnih i kvalitetnih proizvoda”, izjavio je povodom svečanog predstavljanja Zimskog piva predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Mario Turalija.

Pivovara Daruvar tako nastavlja s razvojem novih proizvoda te nakon što je na tržište u proteklih godinu dana lansirala potpuno novu kategoriju Staročeško Crveno pivo, te se sa svojim proizvodom Staročeško Limun pridružila obitelji radlera.

Sa Zimskim pivom nastavlja se tradicija koja je započela još 1893. godine. Prvo Staročeško pivo proizvedeno u Daruvaru bilo je upravo Zimsko, točilo se iz drvene bačve i proizvodilo prema recepturi čeških doseljenika daruvarskog kraja. Nakon Zimskog Staročeško se kao ime počelo koristiti i za sve ostale vrste piva.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here