Varaždin: Otvoren prvi Metro Pro centar

138

angelo-turati-store-menadzer-metro-pro-centra-dinko-hegedus-i-gradonacelnik-varazdina-goran-habus-midiRiječ je o prvom Metroovom veleprodajnom centru manjeg formata u Hrvatskoj

Trgovački lanac Metro Cash and Carry pokrenuo je projekt veleprodajnih centara manjeg formata pod nazivom Metro Pro centar, a prvi takav objekt otvoren je danas u Varaždinu.

Varaždinski Metro Pro centar, površine 1600 četvornih metara, zapošljavat će 22 radnika. Smješten je u sklopu trgovačkog centra Storeland te je namijenjen profesionalnim kupcima, obrtnicima i poduzećima.

U asortimanu nudi više od 3500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji pokrivaju dnevne potrebe ugostitelja i trgovaca. Za kupnju u Metro Pro centru potrebne su METRO kartice, a sva roba koje nema u samom centru može se naručiti s rokom isporuke od 24 sata, rečeno je na današnjem otvorenju.

Prodajni objekat Metroa u Varaždinu službeno s radom započinje sutra u 7 sati, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 h, dok je nedjeljom centar zatvoren.

“Metro Pro centar prvi je u nizu centara manjih formata preko kojih će Metro biti još bolje zastupljen u svim regijama Hrvatske i time profesionalnim kupcima omogućiti efikasniju nabavu za profesionalne potrebe”, rekao je Angelo Turati, predsjednik Uprave Metro Cash and Carry Hrvatska.

Samom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik grada Varaždina Goran Habuš koji je istaknuo da je posebno zadovoljan što je novo radno mjesto u Metro Pro centru  našlo dvadeset i dvoje njegovih sugrađana. Osim gradonačelnika, podršku otvaranju prvog Metro Pro centra svojim su dolaskom dali i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina te brojni poslovni partneri.

2 COMMENTS

  1. pokušavao sam uči sa suprugom u vaš centar dan nakon otvorenja i naravno bez vaše metro kartice nisam uspio ..ljubaznošču osoblja(zaštitara)objašnjeno mi je da neču ionako moči bez kartice kupiti pa ni izači napolje.zamolio sam ga da samo razgledamo pa da izađemo na ulazu pogađate isti tako nam je ljubazno objasnio da je to nemoguče..ok ..vaša trgovina vaši propisi….pošto je ovo komentar ipak postaviču pitanje ne nadajuči se odgovoru…u lijepom nam vž imamo mnoge trgovačke lance neki su pred otvorenjem..slaba kupovna moč ljudi, ..recesija..metro bi morao otvoriti vrata svima…progresivno gledajuču danas sam ostavio 10 kuna sutra 100 preko sutra 50 nagodinu recimo 1000.gospodo nije sramota pokupiti odbačenu kunu jer danas je novac postao raritet…pitanje..jesam li u pravu?

  2. Metro radi na istom principu desetljećima. To i nije neka novost. U konačnici ih zanimaju “veći” kupci, stoga i politika cijena, ali i politika pristupa dućanu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here