Zvijezda nagrađuje: 95.000 kn za 95 godina vjernosti

29

zvijezda-95-godina-nagradna-igra-largeTvornica ulja Zvijezda ove godine obilježava 95. godišnjicu uspješnog poslovanja i postojanja te je svoju dugu tradiciju odlučila obilježiti prigodnom nagradnom igrom za potrošače svojih proizvoda.

Povijest Zvijezde započela je davne 1916. godine kada je pod tadašnjim nazivom “Prva hrvatska tvornica ulja” započela s radom i proizvodnjom programa jestivih ulja.

Tijekom godina Zvijezda je kontinuirano unapređivala vlastiti proizvodni proces i osmišljavala nove proizvode. Tako je asortiman postepeno upotpunjavan margarinima i majonezama koji se kontinuirano unapređuju i stvaraju novi proizvodi novih okusa i svojstava, ističu iz Zvijezde.

Pritom navode kako je kvaliteta proizvoda i ove godine dodatno potvrđena i u istraživanju BRANDscore koje je provela agencija Ipsos Puls, a prema kojemu se čak tri Zvijezdina proizvoda nalaze u prvih 10 na hrvatskom tržištu. Tako je Zvijezda ulje zauzelo 1. mjesto, Zvijezda majoneza 3. mjesto, a Zvijezda stolni margarin 10. mjesto.

Povodom proslave 95. godišnjice Zvijezda je odlučila nagraditi svoje potrošače te je pokrenula nagradnu igru koja traje do 31. prosinca 2011. godine.

Sudionici mogu osvojiti glavnu nagradu od 95.000 kn na potrošačkoj kartici Splitske banke ili jednu od 95 utješnih nagrada u iznosu od 1000 kn.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je sakupiti tri markice “95 godina” s ambalaže Zvijezdinih proizvoda te ih u omotnici poslati na adresu: Zvijezda d.d., M. Čavića 1, 10001 Zagreb s naznakom “Za nagradnu igru Zvijezda 95 godina vjernosti”. Pravila nagradne igre možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here