Jacobs Monarch – Nađi uru za literaturu

149

jacobs-nadi-uru-za-literaturu-rujanaNakon književnih susreta s Milanom Vuković Runjić i Antom Tomićem, brend Jacobs Monarch u suradnji s izdavačkom kućom Profil organizira novi događaj pod nazivom “Nađi uru za literaturu”, čiji će domaćin biti spisateljica Rujana Jeger.

Zainteresirani će tom prigodom moći uživo razgovarati sa spisateljicom koja svakodnevno komunicira sa svojim čitateljima putem blogova i ostalih kanala suvremene komunikacije, a prvi susret održat će se u četvrtak, 15. prosinca 2011. godine, u 18 sati u Profil Megastoreu u Bogovićevoj ulici br. 7 u Zagrebu.

U dvosatnom druženju uz knjigu i Jacobs Monarch kavu, Rujana Jeger odgovarat će na sva pitanja posjetitelja te pričati otvoreno o pisanju, emocijama i zbližavanju.

rujana-jeger“Veselim se razgovoru jer pisanje bez interakcije s publikom je jednosmjerna ulica. Iako se danas, u eri blogova, čini da ljudi mogu razmjenjivati mišljenja više nego ikada prije, sve je to ipak manje-više otuđeno. Osobno mi je draže čovjeka pogledati u oči nego razmjenjivati hrpu slovca na ekranu. Možda sam staromodna, ali sigurna sam da ćemo se svi skupa dobro zabavljati”, rekla je Jeger.

Kao i svaki put do sada, posjetitelji koji budu željeli organizirati čitateljski klub u krugu svoje obitelji i prijatelja na kraju druženja dobit će poklon paket s kavom i kompletom knjiga ove autorice, navode iz Krafta, vlasnika brenda Jacobs.

Sljedeće poglavlje Ure za literaturu planirano je s Renatom Baretićem za 19. siječnja 2012. godine.

2 COMMENTS

 1. Zašto više nema u Osijeku za kupiti Jacobs Monarch kavu(zelenu),ne instant.
  Do jučer je bilo u svakoj trgovini.
  Molim odgovor?
  S poštovanjem,
  Ivica Kristić
  Osijek

 2. Poštovani,molim da mi odgovorite na pitanje,da li u RH prestaje prodaja Jacobs Monarch kave(zelena-turska),ako prestaje,zbog čega?
  S poštovanjem,
  Ivica Kristić

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here