Posljednji dan prijave studenata za Henkel Innovation Challenge

7

henkel-innovation-chalenge-midiPeti Henkel Innovation Challenge, međunarodno natjecanje studenata koje se po drugi put održava i u Hrvatskoj. Studenti svih područja pozvani su da sudjeluju u razradi inovativnih ideja u timovima od dvoje, a registrirati se mogu još samo danas na stranici www.henkelchallenge.com.

Na natjecanju Henkel Innovation Challenge sudjeluju studenti iz cijelog svijeta u timovima iz 14 europskih zemalja i iz regije Azija/Pacifik.

Prošlogodišnje finale održano je u Berlinu gdje se hrvatski tim plasirao među šest najboljih, a ove sezone finale se održava u travnju 2012. u Poljskoj odakle dolaze prošlogodišnji pobjednici. Pobjednički tim osvojit će put oko svijeta i vaučer u vrijednosti od 1000 eura.

Henkel Innovation Challenge natjecanje je otvoreno za studente svih područja, uključujući ekonomiju, inženjerstvo i prirodne znanosti. Zadatak je razviti koncept za jedan od proizvoda u Henkelovom asortimanu ili inovativnu tehnologiju koja će zadovoljavati potrebe potrošača 2030. za jednu od Henkelovih poslovnih jedinica: Ljepota i osobna njega, Rublje i njega kućanstva ili Ljepila, sredstva za brtvljenje i tretman površina. Novost ove godine jest da ideje za proizvode ili tehnologije moraju doprinijeti održivom razvoju kao što je očuvanje energije ili vode.

Osim uzbudljivog iskustva i obilja zabave, natjecanje mladim kreativcima pruža priliku za stjecanje osobnih kontakta s Henkelom već u ranoj fazi svoje karijere. Tijekom natjecanja Henkel Innovation Challenge, najbolje timove vodit će iskusni menadžeri Henkela koji će im pomagati svojim savjetima.

Nakon završetka natjecanja Henkel ostaje u kontaktu s brojnim sudionicima kojima se pruža mogućnost zapošljavanja u tvrtki.Studenti koji se žele natjecati na internacionalnoj razini, a zainteresirani su za poslovne inovacije, moraju se registrirati na www.henkelchallenge.com do 12. prosinca 2011. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here