Samo Gorjup na čelu Mercatora-H

32

mercator-logo-midiSadašnji zamjenik predsjednika Uprave Mercatora-H, Samo Gorjup, preuzet će čelnu poziciju kompanije s prvim danima siječnja 2012. godine. Sadašnji predsjednik Uprave Mercatora-H Stanislav Brodnjak nastavlja svoj rad na aktualnoj poziciji savjetnika predsjednika Uprave Mercator Grupe za međunarodne poslove, izvijestili su danas iz tog trgovca.

Gorjup ima dugogodišnje iskustvo rada u trgovini na vodećim funkcijama unutar Mercator grupe. Na poziciju zamjenika predsjednika Uprave Mercatora Hrvatska imenovan je u rujnu ove godine, a prije toga radio je kao pomoćnik člana Uprave Mercator d.d. te kao izvršni direktor zadužen za maloprodaju, veleprodaju i logistiku.

“S dosadašnjim predsjednikom Uprave Mercatora-H Stanislavom Brodnjakom uspješno sam surađivao u aktivnostima unaprjeđenja poslovanja društava u sklopu Grupacije. U društvu Mercator-H postavljeni su koraci za daljnje unaprjeđenje poslovanja, posebno u segmentu maloprodaje, što će se odraziti na kvalitetnije zadovoljenje potreba kupaca”, izjavio je Gorjup povodom najave mandata na čelnoj funkciji društva.

Stanislav Brodnjak svoju karijeru nastavlja unutar grupe Mercator te se vraća u Ljubljanu gdje će i dalje obnašati dužnost savjetnika predsjednika Uprave Mercator Grupe za međunarodne poslove koju je u proteklih godinu dana vršio paralelno s funkcijom predsjednika Uprave društva Mercator-H, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here