U Splitu se gradi trgovački centar vrijedan 175 milijuna eura

46

mall-of-split-vizual-eksterijer-largeNa splitskim Mejašima danas je položen temeljni kamen za trgovačko-zabavni centra “Mall of Split”, a vrijednost tog projekta je 175 milijuna eura.

Investitor projekta je tvrtka Mejaši prvi, developer Tulipan grupa, a glavni izvođač radova Stipić Grupa. Član Uprave Tulipan Grupe Juergen Steinke istaknuo je kako će taj trgovački centar postati jedan od najvećih u regiji.

Svečanosti je bio nazočan i splitski gradonačelnik Željko Kerum koji je rekao kako će se u gradnji ovog centra uposliti građevinska operativa koja nema posla te da će se centru, po njegovu završetku, zaposliti 1500 ljudi.

Po podacima Tulipan Grupe, ukupna bruto površina trgovačkog centra Mall of Split je 180 tisuća četvornih metara, a gradnja će trajati 500 dana. Mall of Split bi, prema najavama, trebao biti otvoren 2013. godine.

Na četiri etaže i gotovo 62 tisuće četvornih metara iznajmljive površine bit će više od 200 prodajnih jedinica, a uz prodajne prostore i bogatu ugostiteljsku ponudu predviđen je i niz zabavnih sadržaja, poput 11 kino dvorana, disko kuglane, zabavnih sadržaja za djecu, itd. (H)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here