Green Foods Chlorella za detoksikaciju organizma

62

green-foods-chlorellaUklonite masnoće iz organizma i vratite svoju vitku liniju uz Green Foods Chlorellu

Ovih smo dana bili izloženi masnijoj i obilnijoj hrani i sad nam je doista potrebna detoksikacija. Stoga je dobro potražiti neki preparat koji će nam pomoći pri uklanjanju masnoća iz organizma, a djelovanje algi već je dobro poznato.

Prirodni dodatak prehrani Chlorella vrlo učinkovito uklanja masnoće iz organizma. Ova zelena jednostanična slatkovodna alga sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala.

Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam.

Naime, čak 20% Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.

Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu.

Stoga je Chlorella prava formula i za gubitak nagomilanih kilograma. Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.

Chlorella je bogata i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili sprječava žudnju za “zabranjenom” hranom, posebice slatkišima.

Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji trbuh i gubitak viška kilograma.

Green Foods Chlorella se tijekom siječnja u trgovinama Biovega može kupiti po promotivnim cijenama: Chlorella prah – 170,10 kn i Chlorella tablete – 189 kn, a od veljače cijena za Chlorellu prah je 189 kn a za Chlorellu tablete 199 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here