Jana predstavila rješenje za detoksikaciju organizma

33

jana-05l1Tvrtka Jamnica je sa svojim brendom Jana početak godine odlučila obilježiti na poseban način predstavivši sedmotjedni plan detoksikacije koji pomaže pri čišćenju organizma od nakupljenih toksina u proteklom blagdanskom razdoblju.

Janin će detoksikacijski plan tako zasigurno biti od velike pomoći svima koji su ove blagdane pretjerali s unosom hrane i pića u svoj organizam. Osim viška kilograma, u našem tijelu nakupljaju se i toksini, što znači da našem organizmu treba čišćenje, a  prirodna izvorska voda Jana savršeno se uklapa u plan detoksikacije jer osigurava potrebnu tekućinu za eliminaciju otrova iz organizma, ističu iz Jamnice.

PH vrijednost izvorske vode Jana jednaka je onoj ljudske krvi te pruža ljudskom organizmu savršen omjer kalcija i magnezija, uz niski udio natrija. Stručnjaci navode kako je za potpunu izmjenu vode u tijelu potrebno otprilike 7 tjedana pa stoga iz Jamnice pozivaju na donošenje ispravne odluke i početak novog i zdravijeg načina života.

Više o Janinom sedmotjednom detoksikacijskom programu, možete doznati na Jana internetskoj stranici, Jana Facebook stranici te na prodajnim mjestima Konzuma, gdje možete preuzeti i knjižicu “Moj Jana detox plan u 7 tjedana”, poručuju iz Jamnice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here