Johnson & Johnson: Carefree Aloe Intimna kupka

carefree-intimate-wash-aloe-200Johnson & Johnson u ponudi proizvoda za intimnu higijenu nudi Carefree Aloe Intimnu kupku od 200 ml, koja se može pronaći u svim većim trgovačkim lancima.

Prema podacima proizvođača, ova robna marka zauzima od 6 do 7% tržišnog udjela na tržištu intimnih kupki.

Carefree Aloe Intimnu kupku preporučuju trgovcima jer se radi o proizvodu koji je prepoznat od strane potrošača što jamči rotaciju na polici. Carefree ime garantira kvalitetu, a dodatak Aloe vere daje proizvodu onu diferencijaciju zbog koje će se istaknuti na polici i upotpuniti asortiman svakog prodajnog mjesta.

Carefree Aloe Intimnu kupku preporučuju i potrošačima jer pomaže održavati higijenu i njegu za najosjetljiviju kožu najintimnijeg dijela tijela. Proizvod je baziran na nježnoj i posebno razvijenoj formuli za redovitu njegu intimnih područja te sadrži prirodnu Aloe Veru, poznatu po svojim umirujućim svojstvima.

O skorašnjim marketinškim i prodajnim akcijama Petra Kralj, Customer Development Manager, kaže kako će “proizvode iz linije Carefree intimne higijene nastaviti podržavati kroz zajedničke aktivnosti na cijelom Carefree asortimanu.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *