Johnson & Johnson: Carefree Aloe Intimna kupka

21

carefree-intimate-wash-aloe-200Johnson & Johnson u ponudi proizvoda za intimnu higijenu nudi Carefree Aloe Intimnu kupku od 200 ml, koja se može pronaći u svim većim trgovačkim lancima.

Prema podacima proizvođača, ova robna marka zauzima od 6 do 7% tržišnog udjela na tržištu intimnih kupki.

Carefree Aloe Intimnu kupku preporučuju trgovcima jer se radi o proizvodu koji je prepoznat od strane potrošača što jamči rotaciju na polici. Carefree ime garantira kvalitetu, a dodatak Aloe vere daje proizvodu onu diferencijaciju zbog koje će se istaknuti na polici i upotpuniti asortiman svakog prodajnog mjesta.

Carefree Aloe Intimnu kupku preporučuju i potrošačima jer pomaže održavati higijenu i njegu za najosjetljiviju kožu najintimnijeg dijela tijela. Proizvod je baziran na nježnoj i posebno razvijenoj formuli za redovitu njegu intimnih područja te sadrži prirodnu Aloe Veru, poznatu po svojim umirujućim svojstvima.

O skorašnjim marketinškim i prodajnim akcijama Petra Kralj, Customer Development Manager, kaže kako će “proizvode iz linije Carefree intimne higijene nastaviti podržavati kroz zajedničke aktivnosti na cijelom Carefree asortimanu.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here