Najesen otvorenje City Colosseuma u Slavonskom Brodu

city-colosseum-vizualU listopadu ove godine u Slavonskom Brodu otvara se suvremeni trgovačko – zabavni centar City Colosseum vrijedan 50 milijuna eura, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije investitora, tvrtke Ecos trgovina.

Ukupna površina centra iznosi 23.176 četvornih metara, a uključuje atraktivne šetnice, kino dvorane, ugostiteljske objekte i prodavaonice, a zaposlit će 350 djelatnika.

Riječ je o jednoj od najvećih investicija koja će ove godine biti realizirana u Hrvatskoj. City Colosseum gradi se na raskrižju prometnica koje povezuju autocestu A3 s gradskim središtem i jednim od naših najprometnijih graničnih prijelaza (Slavonski Brod – Bosanski Brod) s prosječnim prometom od 7 milijuna putnika godišnje.

domagoj-puljic-direktor-ecos-trgovine-investitor-city-colosseumAko se tome doda promet Brođana i ostalih iz njegove šire okolice, slobodno se može reći da će kroz budući trgovački City Park, koji će okruživati Colosseum (s McDonald’sovim restoranom i nizom drugih prodavaonica), godišnje proći više od 8 milijuna ljudi, rečeno je na konferenciji.

Investitori potencijal vide i u tome što između Osijeka i Zagreba trenutačno ne postoji suvremeni trgovački centar, a Slavonski Brod bez kina je već godinama. To je prepoznao Blitz Cinestar koji u Colosseumu u oprema četiri kino dvorane s ukupno 520 sjedala.

Usto, dvije trećine prodajnih, ugostiteljskih i zabavnih prostora u City Colosseumu je već zakupljeno, a među zakupcima su i H&M, C&A, Plodine, Deichmann, Expert, Intersport, New Yorker, Bipa i drugi.

Komentari

  • kRASNAA kaže

   IMATE U ČLANKU POPIS TRGOVINA KOJE ĆE BITU U CENTRU……HxM,CxA,Plodine,Deichman,Expert,Intersport,New Yorker,Bipa i dr…pa na te trgovine sa naznakom da je za Coloseum oošaljete…………
   NADAM SE DA SAM POMOGLA,SAMO NI SAMA NISAM POSLALA RANO TAKO DA SE BAŠ NEMAMA ČEMU NADATI…………….
   SRETNO SVIMA…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *