Najesen otvorenje City Colosseuma u Slavonskom Brodu

198

city-colosseum-vizualU listopadu ove godine u Slavonskom Brodu otvara se suvremeni trgovačko – zabavni centar City Colosseum vrijedan 50 milijuna eura, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije investitora, tvrtke Ecos trgovina.

Ukupna površina centra iznosi 23.176 četvornih metara, a uključuje atraktivne šetnice, kino dvorane, ugostiteljske objekte i prodavaonice, a zaposlit će 350 djelatnika.

Riječ je o jednoj od najvećih investicija koja će ove godine biti realizirana u Hrvatskoj. City Colosseum gradi se na raskrižju prometnica koje povezuju autocestu A3 s gradskim središtem i jednim od naših najprometnijih graničnih prijelaza (Slavonski Brod – Bosanski Brod) s prosječnim prometom od 7 milijuna putnika godišnje.

domagoj-puljic-direktor-ecos-trgovine-investitor-city-colosseumAko se tome doda promet Brođana i ostalih iz njegove šire okolice, slobodno se može reći da će kroz budući trgovački City Park, koji će okruživati Colosseum (s McDonald’sovim restoranom i nizom drugih prodavaonica), godišnje proći više od 8 milijuna ljudi, rečeno je na konferenciji.

Investitori potencijal vide i u tome što između Osijeka i Zagreba trenutačno ne postoji suvremeni trgovački centar, a Slavonski Brod bez kina je već godinama. To je prepoznao Blitz Cinestar koji u Colosseumu u oprema četiri kino dvorane s ukupno 520 sjedala.

Usto, dvije trećine prodajnih, ugostiteljskih i zabavnih prostora u City Colosseumu je već zakupljeno, a među zakupcima su i H&M, C&A, Plodine, Deichmann, Expert, Intersport, New Yorker, Bipa i drugi.

3 COMMENTS

    • IMATE U ČLANKU POPIS TRGOVINA KOJE ĆE BITU U CENTRU……HxM,CxA,Plodine,Deichman,Expert,Intersport,New Yorker,Bipa i dr…pa na te trgovine sa naznakom da je za Coloseum oošaljete…………
      NADAM SE DA SAM POMOGLA,SAMO NI SAMA NISAM POSLALA RANO TAKO DA SE BAŠ NEMAMA ČEMU NADATI…………….
      SRETNO SVIMA…..

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here