Okrupnjavanje agregatora: DajSve.com kupio Grupiranje.com

115

dajsve-screenshotAgregator portala za grupnu kupovinu DajSve.com objavio je danas da je preuzeo dosadašnjeg konkurenta, portal Grupiranje.com, te će se u sljedećem razdoblju dogoditi spajanje ta dva servisa u jedan.

– Trenutno na hrvatskom tržištu ima oko 40 portala za grupnu kupovinu i praćenje svih na jednom mjestu posebno je praktično za one koji žele u svakom trenutku vidjeti sve što se nudi na tržištu grupnih popusta. Agregatori tu imaju veliku ulogu, jer povećavaju vidljivost portalima, a korisnicima štede vrijeme, rekao je Antonio Faletar, suosnivač i vlasnik portala DajSve.com, jednog od prva dva agregatora u Hrvatskoj.

Luka Lovošević, drugi osnivač i vlasnik portala DajSve.com, pojasnio je kako će integracija baza i tehnoloških rješenja omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu za korisnike.

grupiranje-screenshot– Zadovoljan sam što je Grupiranje.com došao u prave ruke i što će se nastaviti razvijati. U agregatorima se krije velik potencijal i ljudi ih jako lijepo prihvaćaju, što se vidjelo iz konstantnog rasta posjećenosti i zainteresiranosti za portal, izjavio je Domagoj Pavlešić, osnivač portala Grupiranje.com.

Dok se ne izvrši potrebna međusobna integracija portali će nastaviti funkcionirati zasebno, svaki na svojoj domeni. Osim povezivanja dva servisa, u planu su i dodatne mogućnosti.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here