Palmolive sapuni: Prvi izbor hrvatskih potrošača

211

palmolive-lhs-black-orchid-300mlU ponudi čvrstih sapuna Palmolivea nalaze se linije Naturals i Spa, dok se tekući sapuni smogu pronaći u dva tipa pakiranja: kao pumpice od 300 ml i kao dopune od 750 ml

Najprodavanija varijanta čvrstih Palmolive sapuna je Milk & Rose, a linija je nedavno proširena i varijantom Black Orchid koji je također dostupan u formatu gela za tuširanje i tekućeg sapuna.

Tekući sapuni mogu se pronaći u dva tipa pakiranja: bočica s pumpicom 300 ml i kao refill 750 ml. Palmolive također nudi prvi tekući sapun na tržištu specijalno napravljen za kuhinjsku upotrebu koji je dostupan u Anti-odour i Anti-grease varijanti.

Kompanija Colgate-Palmolive sa svojim poznatim brendom Palmolive ima dugu tradiciju: prvi sapun na tržište su izbacili davne 1864. godine. Palmolive zauzima vodeću poziciju u kategoriji tekućih i čvrstih sapuna na hrvatskom tržištu.

Tekući sapuni se mogu pronaći u dva tipa pakiranja: kao pumpice od 300 ml i kao dopune od 750 ml.

Brend Palmolive nudi širok portfolio tekućih sapuna za različite upotrebe i prilike.

Tako su Palmolive Naturals sapuni obogaćeni ovlaženim mlijekom i prirodnim sastojcima koji ostavljaju kožu glatkom i nježnom. Najpopularnija Naturals varijanta je Milk & Honey koja pomaže pri njezi kože.

Palmolive također nudi prvi tekući sapun na tržištu specijalno napravljen za kuhinjsku upotrebu. Kuhinjska mini line je također dostupna u Anti-odour i Anti-grease varijanti. Kuhinjski sapuni sadrže prirodne antibakterijske agente i specijalizirani su u neutraliziranju jakih mirisa i uklanjanja masnoće s ruku tijekom pripremanja hrane.

Palmolive Aquarium tečnost za pranje ruku je pogodna za osjetljivu kožu. Njihova dekorativna pakiranja koja su ispunjena bojama izvrsno izgledaju u kupaoni ili kuhinji. Djeca naročito vole Aquarium slike morskog života.

Palmolive Hygiene Plus linija sadrži prirodni antibakterijski sastojak koji uklanja neželjene bakterije. Postoje dvije varijante koje su dostupne. Hygiene Plus crvena varijanta je već prilično dobro ustanovljena na tržištu u formatu pumpice i velike dopune. Novo u 2011. je mliječna Hygiene Plus varijanta koja sadrži ekstrakte aloe vere i pogodna je za najosjetljiviju kožu.

Također, novo na tržištu je Authentic linija u nostalgičnim dizajnima boca s tradicionalnim fragrantnim kompozicijama kao što su lavanda i kamilica, bergamot i verbena.

Proizvodi Palmolive prisutni su u svim ključnim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj. Prepoznatljiv i provjeren brend, pristupačna cijena za kvalitetne proizvode, širok asortiman, vodeća pozicija na tržištu te stalne novine u ponudi, argumenti su koji ovaj brend preporučuju trgovcima, navode iz tvrtke.

“Nedavno su na hrvatsko tržište izbačeni proizvodi unutar varijante Black Orchid (bar soap, tekući sapun za pranje ruku i gel za tuširanje), Authentic line je također dostupna u gelu za tuširanje i tekućem sapunu za pranje ruku. Usto, novina je i Hygiene Plus s ekstraktima aloe vere koji dolazi u formi tekućeg sapuna za pranje ruku”, ističe Saša Žepič iz Colgate – Palmolive Adria.

2 COMMENTS

  1. poručite vi tima iz te tvrtke(palmolive): sramotno je, da u žiži svih poskupljenja, smanjivanj plaća, ljudi koji su i koji ostaju bez posla, vi koji se hvalite da ste prvi izbor hrvaskih potrošača, smanjujete količinu proizvoda, a ostajete pri istoj cjeni. konkretno sapun čvrsti palmolive (sa 100g a 90g) srmota velika!!!! ne radi se tu samo o vama tu je i kraš koji je svoje čokolade smanjio količinski odavno, a ostao na istoj cijeni i da ne govorim o napolitankama kojima je promjenjen vanjski izgled, a sve u svrhu smanjenja količine proizvoda, a povečanju cijena. nego ovdje govorim o sapunu čvrstom koji je u mom kučanstvu zaista bio prvi izbor, kao i tekući sapuni i razni gelovi za tuširanje. sada više nisu. ne želim više koristiti te proizvode.

  2. Postovani zovem se Aleksandra Kuricek iz baranje zivim sa mamom i dvije sestre od 12 god i 17god . kako ja bolujem od asme ,suma srca a mama ima 45 god i boluje od upale kostiju. zivimo u trosnom stanu koji je vlazan i koji nije a mene i moju obitelj. otac mi je umro prosle godine u osmom mjesecu i odtad se nama zivot okrenuo na gore nemamo osnovne stvari a to su hrana,odjeca ,higjena to jest sve sto jednom domacinstvu treba. zato molim dobre ljude koji imaju i mogu da nam pomognu u navedenim potrepstinama bili bi jako zahvalni a nas bi spasili , kako mi je mama bolesna ja se brinem za obitelj koliko mogu jer i sama bolujem a nemogu gledat sestre i mamu kako gladuju skupa samnom pa sam odlucila na ovaj nacin potrazit pomoc ! zato vas molim da me neosudujete jer ovo mi je zadnje sto cu pokusati da nam malo olaksam zivot i molim ljude koji mogu pomoci oko ogrijeva jer danima idemo po selu kupiti grancice da se ugrijemo inace cemo se smrznuti jos jednom vas molim da ucinite dobro djelo i usrfecite jednu skromno siromasnu obitelj jer sto je vama malo i bezvrijedno nama ce biti dragocjeno i vrijedno. ovaj upit se neodnosi samo na firme vec i na djelatnike koji su u mogucnosti pomoci. od srca hvala Aleksandra moj kontakt telefon je 0911508835

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here