Sandi Šola ostaje na čelu Karlovačke banke

sandi-sola-midiŠola je imenovan predsjednikom Uprave Karlovačke banke, a Marijana Trpčić-Reškovac članicom Uprave

Sandi Šola imenovan je predsjednikom Uprave,  a  Marijana Trpčić – Reškovac članicom Uprave, s danom 1. siječnja 2012. godine, stoji u obavijesti Karlovačke banke objavljenoj na internetskoj stranici Zagrebačke burze.

Sandi Šola je po zanimanju diplomirani ekonomist, završio je dva ekonomska fakulteta, jedan u Heidelbergu u Njemačkoj i drugi u Zagrebu, te aktivno govori nekoliko stranih jezika. Desetogodišnje radno iskustvo stekao je na raznim poslovima, prvo kao izvršni direktor Partner banke, a pored toga je radio i kao menadžer u nekoliko tvrtki, između ostalih u Plivi i tvrtki To One iz Zagreba..

Marijana Trpčić – Reškovac je u  Karlovačkoj banci od 1991. gdje radi na radnom mjestima rukovoditeljice Službe sredstava i vrijednosnih papira, potom, od 1995. direktora Sektora sredstava, vrijednosnica i platnog prometa.

Za članicu Uprave Karlovačke banke birana je 1999. godine te je zadužena za Sektor procjene i upravljanja rizicima, Sektor sredstava, vrijednosnica i platnog prometa, Odjel unutarnje kontrole i Odjel pravnih poslova. (Bankamagazin)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *