Globalno selo u Lumini centru

39

lumini-screen-ftdMultikulturna platforma Aiesec Varaždin i Lumini centar nude svijet na dlanu u sklopu projekta “Global Village” – posjetitelje očekuju studenti iz različitih zemalja s ciljem razmjene ideja i predstavljanja vlastitih običaja

Varaždin i okolica moći se svjedočiti preobražaju shopping centra Lumini koji će 25. veljače od 10 sati postati globalna destinacija zahvaljujući multikulturalnoj platformi AIESEC Varaždin.

Povodom predstavljanja projekta “Global Village” posjetitelji će imati priliku sudjelovati u svojevrsnom sajmu kultura na kojem će moći osjetiti dašak globalnog ambijenta kroz autohtonu hranu, ples, pjesme, običaje, suvenire i mnoge druge znamenitosti.

Zahvaljujući suradnji prvog shopping centra treće generacije i najveće međunarodne organizacije mladih ljudi AIESEC, Lumini centar, sagrađen na južnom ulazu u Varaždin, ponudit će svijet na dlanu svim Varaždincima u sklopu štandova sa zastavama raznih zemalja, tradicionalnim prehrambenim proizvodima te proizvodima karakterističnima za njihovu zemlju.

Projekt “Global Village” AIESEC Varaždina u potpunosti je zasnovan na razmjeni ideja oko okupljanja studenata iz različitih zemalja poput Paname, El Salvadora, Brazila, Japana, Kine, Poljske, Ukrajine i mnogih drugih kako bi prezentirali svoju kulturu i druge znamenitosti kroz zajedničku platformu s drugim lokalnim odborima u zemlji.

Ako žudite za dalekim krajevima i želite barem mislima otputovati na neku od svjetskih destinacija, svakako posjetite centar Lumini jer vas očekuje multikulturalno okruženje s idealnim spojem zabavnog i poučnog upoznavanja raznih zemalja iz prve ruke, poručuju organizatori.

S obzirom da Lumini centar s pomno osmišljenim sadržajima te renomiranom kuglanom Stadium Action Place i Cinestar multipleks kinom sustavno uveseljava i educira mnoge posjetitelje Varaždina i okolice tako i ovom suradnjom nastoji pridonijeti pozitivnom utjecaju na društvo i zajednicu.

Osim internacionalne edukativne avanture posjetitelji mogu uživati u ostalim zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, kao i sadržajima za najmlađe. Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here