Henkel produžio ugovore članovima Uprave

85

kasper-rorstedUgovori Kaspera Rorsteda, glavnog izvršnog direktora Henkela, i Hansa Van Bylena, izvršnog potpredsjednika poslovnog sektora kozmetike i proizvoda za osobnu njegu, produženi su na pet godina

Vodstvo tvrtke Henkel Ag & Co. KGaA danas je objavilo produženje ugovora na pet godina s Kasperom Rorstedom, glavnim izvršnim direktorom Henkela, i Hansom Van Bylenom, izvršnim potpredsjednikom poslovnog sektora kozmetike i proizvoda za osobnu njegu.

hans-van-bylen“Počašćeni smo što će Henkel i dalje svoje poslovanje razvijati na temelju iskustva i stručnosti koju posjeduje Kasper Rorsted. Pod njegovim vodstvom u funkciji glavnog izvršnog direktora Henkela od 2008. godine, tvrtka se vrlo uspješno razvijala. Također smo počašćeni produživanjem ugovora s Hansom Van Bylenom koji je izvrsno vodio poslovni sektor kozmetike i proizvoda za osobnu njegu u proteklih pet godina. U ime Odbora dioničara i Nadzornog odbora Henkela, željela bih njima, kao i cijelom Upravnom odboru zaželjeti daljnji uspjeh u tvrtki Henkel”, izjavila je dr. Simone Bagel-Trah, predsjednica Odbora dioničara i Nadzornog odbora.

Kasper Rorsted pridružio se Henkelu 2005. godine kao član Uprave, a glavnim izvršnim direktorom imenovan je 2008. godine. Hans Van Bylen u Henkelu je 1984. godine, a u Upravni odbor je imenovan 2005. godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here