Inovativna usluga *BROJ stigla i u Hrvatsku

166

go4star-fotoGo4star, međunarodna tvrtka koja pruža *BROJ uslugu, započela je poslovanje i u Hrvatskoj.

Go4star je vodeći pružatelj ove nove i inovativne usluge koja se temelji na biranju zvjezdice (*) koju slijedi bilo koji broj, ime kompanije ili brenda, proizvoda ili usluge (npr. *TAXI, *BANKA, *555…), a Hrvatskoj će javnosti biti predstavljena 1. ožujka ove godine, najavili su iz te tvrtke.

Usluga je, prije Hrvatske, predstavljena na tržištima Poljske i Izraela gdje je polučila odličan uspjeh, ističu iz go4star-a. Pozivanjem *BROJ-a, pozivatelj će biti preusmjeren na željeni fiksni broj, poput call centra, info broja ili prodajnog centra.

*BROJ usluga namijenjena je svim tvrtkama koje kod promocije svoje ponude ističu telefonski broj, a njene brojne pogodnosti prepoznale su i vodeće hrvatske tvrtke među kojima su HOK Osiguranje, Croatia Airlines, Auto Štasni, AC Rudman, Green Gold, Smart stranica (Maiora d.o.o.) te mnoge druge, koje su kod go4star-a već rezervirale svoj *BROJ. Usluga je dostupna iz svih mobilnih mreža, a strateški su je podržali Vipnet, T-mobile i Tele2.

“Iznimno nam je drago što pokrećemo *BROJ uslugu i u Hrvatskoj. U zemljama u kojima je *BROJ usluga prisutna do sada statistike pokazuju da više od 90% oglašivača koristi tu uslugu, a prema provedenoj studiji broj ulaznih poziva povećao se od 10 do 60% za sve oglašivače koji su uobičajene fiksne brojeve zamijenili *BROJEVIMA”, rekla je Sandra Mravinac Grbčić, direktorica go4star-a za Hrvatsku te dodala kako je sigurna kako će naše tržište prepoznati vrijednosti koje im donosi ovakav način promocije.

*BROJ usluga je marketinški prodoran način komunikacije s korisnicima pomoću kojeg tvrtka pozicionira i jača brend tvrtke, ističe prepoznatljivost proizvoda ili usluga, unosi dodatnu vrijednost u poslovanje tvrtke te pojednostavljuje komunikaciju s korisnicima, navodi se.

Usluga je lako je pamtljiva, jednostavna za korištenje te je prihvaćena kao sredstvo komunikacije koje će potaknuti potencijalne klijente na akciju. Korisnici *BROJ-a su vodeće tvrtke iz različitih industrija koje ističu svoje brojeve telefona u promidžbenim materijalima , npr. banke, osiguravajuće tvrtke, putničke agencije, zrakoplovne tvrtke, radio i TV stanice te mnogi drugi, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here