Kandit praline: Osvježena ponuda

705

kandit-praline-200gPonudu Kandita u ovoj kategoriji trenutno čine bombonijere, praline i dražeji, a najznačajnija grupa je linija Kandit Praline koja je na tržištu predstavljena u tri različite varijante.

Kod potrošača su najpopularnije Kandit Praline s ukusnim punjenjem različitih voćnih aroma, a slijede ih Choco Jelly – čokoladni žele desert s okusom naranče i Jelly Praline – čokoladni desert sa želeom od višnje.

Sve Kandit Praline vrhunski su deserti od čokolade koja sadrži 54% kakaa i punjenja bez umjetnih boja. Ono po čemu se Kandit posebno ističe je dugogodišnja tradicija dražiranja jezgri, odnosno proizvodnje čokoladnih dražeja, gdje je pržena jezgra omotana mliječnom čokoladom. Trenutnu ponudu u ovoj grupi čine dvije vrste dražeja – lješnjak i badem.

Kanditove bombonijere prva su grupa proizvoda u kojoj se unutar kategorije pralina krenulo s novim proizvodima. Tako će se, pored postojeće ponude kao što su bombonijere Slatki snovi i Saga, uoči Valentinova na tržištu pojaviti Kandit For You bombonijera.

Riječ je o najpoznatijoj i najprodavanijoj bombonijeri u ponudi Kandita koja je u potpunosti redizajnirana te će sada, u novom raskošnijem pakiranju, biti dostupna na policama većine maloprodajnih objekata u Hrvatskoj.

Osim toga, bombonijera dolazi sa shelf-ready pakiranjem koje olakšava manipulaciju na prodajnom mjestu. Kandit For You nugat je desert, odnosno ukusno čokoladno srce punjeno lješnjak kremom.

Iz osječkog konditora poručuju kako će u nadolazećem periodu predstaviti nove deserte s kojima namjeravaju trgovcima postati izuzetno interesantan igrač i značajan partner u ovoj kategoriji.

“Naše je marketinško opredjeljenje ulagati i razvijati vlastiti brend kroz kvalitetu i primjenu vrhunske tehnologije. Kandit u grupi pralina drži oko 9% količinskog udjela i naš je cilj ostvariti rast. Moram naglasiti da su prvi novi Kanditov projekat, od dolaska novog vlasnika i menadžmenta, u ponudi bombonijera trgovci odlično prihvatili. Stoga najavljujem značajne prodajne aktivnosti kod svih većih trgovaca na našem tržištu te nastavak uvođenja novih proizvoda u kategoriji pralina”, ističe Marijana Javorović, direktorica marketinga.

1 COMMENT

  1. Da li može neko reći, da li Kanditove Praline sa ukusom višnje u sebi sadrže i najmanji procenat alkohola, budući da imaju aromu ruma, koja ponekad može imati u sastavu alkoho?

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here