Kozmo u 2012. otvara 15 novih drogerija

54

Lanac drogerija Kozmo otvorio je krajem prošle godine tri prodavaonice, u Pločama, Ludbregu i Dugoj Resi, a tijekom siječnja 2012. s prodavaonicama na Visu i u Viškovu svoju je maloprodajnu mrežu dodatno proširio te ona sada obuhvaća ukupno 66 maloprodajnih jedinica, izvijestili su danas iz tog trgovca.

kozmo-drogerija-midiIz Kozma ističu kako otvaranjem novih prodavaonica žele pomoći oporavku hrvatskog gospodarstva, prvenstveno kroz otvaranje novih radnih mjesta diljem Hrvatske, a naročito u malim sredinama koje su posebno teško pogođene velikim brojem nezaposlenih. Uz dvije prodavaonice koje su otvorene u ovoj godini, do kraja 2012. iz Kozma najavljuju otvaranje još 15 novih drogerija.

“Zahvaljujući povjerenju naših kupaca koji su prepoznali kvalitetu Kozmo drogerija, u mogućnosti smo širiti naše poslovanje. U 2012. godini očekujemo otvaranje još najmanje 15 novih prodavaonica. Pri širenju poslovanja posebnu brigu vodimo i o postojećim prodavaonicama i našim zaposlenicima svakodnevno unaprjeđujući naš odnos i ponudu”, izjavio je Krešimir Profaca iz Kozmo drogerija.

Osim daljnje ekspanzije maloprodajne mreže, radi se i na širenju asortimana KOZMO privatne marke. “Proizvodi su odlično prihvaćeni, izdvajaju se svojom kvalitetom i prihvatljivom cijenom te su plod rada hrvatskih proizvođača”, navode iz ovog drogerijskog lanca.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here