Mirjana Vidaković i Roko Kero novi članovi menadžmenta Karlovačke pivovare

291

mirjana-vidakovicMirjana Vidaković i Roko Kero imenovani su novim direktorima sektora i članovima menadžment tima Karlovačke pivovare.

Mirjana Vidaković pridružila se timu Karlovačke pivovare na poziciji direktorice Sektora za ljudske resurse. Na toj će poziciji biti odgovorna za upravljanje strategijom ljudskih resursa s ciljem podrške poslovanju i razvoju zaposlenika u Karlovačkoj pivovari.

Vidaković je stekla bogato iskustvo radeći u kompaniji Procter & Gamble, Basler osiguranju te kao vlasnica konzultantske kompanije specijalizirane za ljudske resurse.

roko-keroRoko Kero imenovan je direktorom Sektora marketinga Karlovačke pivovare. Bit će odgovoran za razvoj i provedbu strategija za marketing i trade marketing Karlovačke pivovare.

Kero u Karlovačkoj pivovari radi od rujna 2005. godine. Radio je kao brand menadžer za Karlovačko, a 2010. godine imenovan je rukovoditeljem Grupe proizvoda u mainstream segmentu.

Bio je iznimno angažiran u timu koji je radio na plasiranju na tržište popularnog Karlovačko Radlera. Ranije, Kero je radio za Podravku Australija i bio je brand menadžer u kompaniji Cerebos, također u Australiji.

“U Karlovačkoj pivovari imamo predane i profesionalne timove na svim razinama. Uvjeren sam da će Mirjana i Roko dati velik doprinos menadžment timu Karlovačke pivovare i da će, svatko kroz svoju funkciju, značajno doprinijeti daljnjem rastu poslovanja. Želim im mnogo uspjeha na njihovim novim radnim mjestima”, izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here