Nagradna igra Deliiicija za slađe Valentinovo

110

deliiicije-nagradna-igra-veljaca-2012-largeValentinovo se približava, a vi razmišljate kako ove godine napraviti nešto posebno i drugačije?

Iznenadite na Dan zaljubljenih vašeg najdražeg ili najdražu slatkim poklonom iz Deliiicija. Neka vaša ljubav dobije slatki okus iznenađenja i čežnje uz nagradnu igru “Romantične deliiicije”.

Najslasnije, najekskluzivnije i najraznovrsnije čokoladne poslastice iz Deliiicija oduševit će vaša osjetila i zaraziti vas neodoljivom privlačnošću. Zasladite se potpuno novim neodoljivim okusom kolača od badema, pistacija, limuna ili sicilijanske naranče.

Izaberite najfinije kandirano voće, klementine u sirupu ili pak vrhunske džemove s velikim komadima voća. Čeka vas i široki asortiman dijetalnih marmelada, zlatne medice, biske i ukusnih čajeva, a za ljubitelje rijetkih okusa pripremili smo poslastice s najneobičnijim začinima kao čokolade s lavandom, rogačem, crvenim paprom, praline punjene amaretom, viskijem, kavom, šampanjcem….

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 25. siječnja 2012. do 15. veljače 2012. godine kupe bilo koji proizvod u vrijednosti od 150 kn na prodajnim mjestima “DELIIICIJE”, odgovore točno i u što kraćem roku na tri nagradna pitanja te ispune registracijski obrazac na stranici priređivača s osobnim podacima i slikanim ili skeniranim računom za kupljene proizvode u DELIIICIJE prodajnim mjestima.

Kupac do preuzimanja nagrade mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri. Najbrže sudionike s točnim odgovorima i ispravnim računom nagrađuje se tablet računalom Prestigio MultiPad ili jednim od tri poklon paketa Deliiicija.

Više o pravilima sudjelovanja u nagradnoj igri možete vidjeti na poveznici.

Priređivač: Dupin d.o.o., Slavonska Avenija bb, 10000 Zagreb.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here