Novi vizualni identitet Vina Laguna predstavljen inovativnom kampanjom

136

vina-laguna-novi-vizualni-identitet-002Vina Laguna otkrivaju lakoću postojanja u Istri i pozivaju vas u jedinstvenu avanturu

Vina Laguna novi su krovni brand koji objedinjuje do sada tržištu poznata vina Laguna Histria i Vina Festigia. Ova su vina ujedno nositelji novih svjetskih trendova za svježim i lakšim vinima. Odnedavno su na tržištu Vina Laguna u potpuno novom ruhu, predvođena Malvazijom, koja se pojavljuje u novoj prozirnoj boci.

Po prvi puta na hrvatskom tržištu, priča o proizvodu i njegovom novom vizualnom identitetu ispričana je interaktivnom digitalnom bajkom koja poziva na zajedničko putovanje, otkrivanje ljepota Istre i otkrivanje Vina Laguna.

Tim agencije Unex Grupe pod vodstvom Krune Serdara i Unexove Digitalne OPerative, osmislio je jedinstvenu digitalnu kampanju, uvođenjem nekoliko najnovijih tehnologija, koje su odličnu priču o lakoći postojanja u Istri i lakoći nove Malvazije pretočili u interaktivno putovanje. Za realizaciju projekta zaslužni su i produkcijska kuća MediaPro, redatelj Radislav Jovanov Gonzo, Udruga Omnibus, te tvrtka Binom.

Inovativni interaktivni film koristi tehnologiju dinamic stream switching, uz implementaciju panoramskih fotografija od 360 stupnjeva, čime je omogućeno jedinstveno iskustvo korisniku u putovanju kroz ovu bajkovitu priču.

Film nas vodi kroz mističnu Istru, u kojoj upoznajemo Vina Laguna u sljubljivanju s hranom, istarske priče, čarobna mjesta i legendu o vilama, sve je upotpunjeno i glazbenom podlogom, a završava pjesmom Tamare Obrovac Dobra vila.

vina-laguna-novi-vizualni-identitet-001Web film će se u početku kampanje nalaziti na posebno zakupljenoj web stranici www.lakocapostojanja.com. Malvazija Vina Laguna, punjena je u prozirnoj boci s novim vizualnim identitetom koji dočarava poruku Lakoće postojanja u Istri. U okusu nove malvazije osjeća se svježina poljskog cvijeća, ravnoteža voća i mineralnosti. To je suho vino koje se odlično sljubljuje uz jela od ribe, sireve i pršut te ponudu istarskoga stola.

U novom ruhu, iz Vina Laguna, uz malvaziju su na tržište stigla i ostala kvalitetna vina poznatih okusa Chardonnaya, Pinota sivog i bijelog te Cabernet Sauvignon Rosea. Istarska vina prožeta su lakoćom i svježinom umjerene klime, a savršeno pristaju uz ribu i rakove, pljukance i fuže, meso, sireve i plodove istarske zemlje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here