PlayStation®Vita od sada dostupna u Tisak media centrima

285

playstation-vita-konzola-midiNakon razdoblja ekskluzivne predrezervacije najnovije PlayStation konzole PlayStation®Vita-e od 22. veljače 2012. PlayStation®Vita dostupna je na hrvatskom tržištu i u Tisak media centrima.

Nova PSVita igračima donosi jedinstveni doživljaj igre poput nijedne druge prijenosne igraće konzole na tržištu zahvaljujući jedinstvenim značajkama među kojima su izniman dodirni zaslon OLED i stražnji touch pad, dvostruki analogni kontroleri, senzori pokreta i dvostruke kamere.

Najnovija inovacija s područja prijenosnih igraćih konzola pojavila se istodobno na tržištima u Europi, Africi, Bliskom Istoku, Australiji i Novom Zelandu, Sjevernoj Americi pa i Hrvatskoj.

Tako Tisak media centri nude odabir između PS Vita-e WiFi i PS Vita-e WiFi/3G, koje omogućuju korisniku da se poveže sa svijetom oko sebe zahvaljujući razvijenom Internet sustavu u samoj konzoli.

Za korištenje 3G mreže u Hrvatskoj potrebno je u svoju PS Vita-u staviti SIM DATA karticu izdanu od bilo kojeg operatera, a zahvaljujući jednostavnom sistemu pretraživanja Interneta moguć je brz i jednostavan pronalazak osobe u blizini s PSVita-om i mogućnost multiplayer igre.

Osim samih konzola u Tisak media centrima dostupno je i mnoštvo dodatnih artikala poput PS Vita memorijske kartice od 4, 8 i 16 gigabajta, PSVita USB kabla, posebnih adaptera – PSVita AC Adaptor i PSVita Mini AC adapter, te PSVita paket pribora Pack 10.

Budući da PSVita podrazumijeva igranje u pokretu, u ponudi se nalazi i mnoštvo dodataka pogodnih za putovanja: PSVita EVA torbica, PSVita Travel Kit, PSVita Travel Pack, te PSVita punjač za auto.

Za potpuni doživljaj slike i zvuka tu je i Sony-jev PSVita In-ear Headset, te PSVita komplet pribora za zaštitu, PSVita plastična kutijica za zaštitu/stalak i PSVita silikonska navlaka koje PSVita-u štite u slučaju pada.

Uz PSVita konzolu dostupne su i specijalno napravljene igre, po prvi puta u HD rezoluciji i s prekrasnom dinamikom boja.  Igre napravljene ekskluzivno za PS Vita-u tako uključuju: Army Corps. of Hell, Everybody’s Golf, F1 2011, FIFA 2012 (EA Sports FIFA Football), Little Deviants, ModNation Racers: Road Trip, Reality Fighters, te Uncharted Golden Abyss.

Osim u Tisak media centrima PSVita WiFi, PSVita WiFi/3G kao i svi spomenuti artikli, te video igrice dostupni su i putem Internet prodaje na www.tisakmedia.hr. Online narudžbom ostvaruje se pravo i na besplatnu dostavu na odabrani kiosk Tiska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here